Image Skincare Vital C szérum

2018. május 23. - BeautyCat

Ha bőrápolási hatóanyagokról van szó, egyértelműen az egyik kedvencem a C vitamin. 
Egyszerűen imádja a bőröm, szuperül reagál rá, sokkal egészségesebbé, ragyogóbbá válik és általában segít a pirosság visszaszorításában is. Emlékszem, az első c-vitamin tartalmú bőrápolómat még Avon katalógusból rendeltem (kb 15 éve) és teljesen lenyűgözött, finom citrusos illata volt, könnyen beszívódó, zselés állaga és az egyike volt az első krémeknek aminél felfedeztem, hogy bizony vannak jobb krémek is azoknál, mint amiket korábban találomra magamra kentem. 15 év sok idő, ezalatt bőven volt időm kitapasztalni, hogy mit szeret a bőröm és mit nem, viszont (sajnos) továbbra sincs a reklámfilmekbe illő, tökéletes és egyenletes bőröm.

img_20180508_151820-01.jpeg

Eleve nagy elvárásaim voltak a szérummal kapcsolatban, hiszen az Image skincare termékei olyan tapasztalatokra építő klinikai bőrápolási kozmetikumok, melyek hatékony bőrápolási megoldásokat és látványos eredményeket ígérnek. A Vital C szérumot pedig pont az én bőrömre találták ki. Dehidratált, érzékeny, irritált, kezeléseken átesett bőrre ajánlották. Ha egy mondatban kéne összefoglalnom, annyit mondanék rá, hogy ez a szérum magának a multivitaminnak a definíciója. Tele van antioxidánsokkal, A-, C- és E-vitaminokkal, aminosavakkal és 3 fajta C- vitaminnal.

Mit tapasztaltam?
Az első használat utáni napon édesanyám megjegyezte, hogy mennyire szép most a bőröm, mit csináltam vele. Szerintem mindenki, akinek problémásabb a bőre átérzi, hogy milyen erő van ebben a mondatban. A rutinomban ekkor egyedül a szérum volt új, így másnak nem tulajdonítható a látványos hatás. Enyhe rozáceás bőrrel a kipirosodott bőr nagy mumus, ez a szérum pedig már rögtön az elején visszafogta a kipirosodást, szebb bőrképet eredményezett. Az állaga könnyed, nagyon gyorsan beszívódik az illata pedig pontosan olyan mint a friss narancsé, egyáltalán nem mű, nagyon kellemes. Ilyen hatás után pedig nem meglepő, hogy a rutinom része fog maradni, határozottan újravevős. Sőt, amint elfogyott a jelenlegi hidratálóm, beszerzem a Vital C hydrating water bust hidratálót is, kíváncsi vagyok hogy a két terméket kombinálva milyen hatást érek el (a hidratálóban pedig hialuronsav és peptidek is vannak, további kedvenc bőrápoló hatóanyagaim), szóval a termékcsalád többi tagjáról is számíthattok valószínűleg a későbbiekben.

Azoknak az embereknek megváltás lehet ez a termékcsalád akik sokat küzdenek az érzékeny, irritált, kipirosodott bőrrel és szeretnének végre szép bőrt elérni.

img_20180508_151331-01.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4413895724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása