Új és régi kedvencek a Dolce & Gabbanatól

2018. szeptember 30. - BeautyCat

Érdekes, korábban egyedül a Zadig & Voltaire esetében alakult így (Just Rock!, This is Her), hogy a nyári illatkreálmány után a téli kedvenc illatom is tőlük került ki, idén pontosan ez történt a Dolce & Gabbanaval is.

A nyári kedvencem a Dolce Garden volt, nem titok, hogy imádom a kókusz illatát és a Dolce Gardenben annyira finoman harmonizál a kókusz-vanília-mandula trió, nem túl édes, kicsit krémes de mégis nagyon nyári. Egyszerűen telitalálat. 

  • Fejjegyek: mandarin, magnólia, neroli
  • Szívjegyek: ylang-ylang, kókusz, frangipáni
  • Alapjegyek: szantálfa, vanília, mandulatej

dolce-garden.png

 

Az új kedvencem pedig szintén Dolce & Gabbana lett, méghozzá a The Only One újdonságukkal. Érdekes, hogy a púderes illatok közül eléggé válogatós vagyok és nagyon kevés tetszik, viszont ez az illat teljesen elrabolta a szívemet. Púderes-vaníliás-virágos és ami igazán megfogott benne: kiérezhető a kávé finom illata (és nagyon enyhén fűszeres is). Iszonyatosan tartós, még 12 órával később is érzem magamon.

  • Fejillat: bergamott, ibolya, narancs
  • Szívillat: kávé, írisz, körte, narancsvirág
  • Alapillat: pacsuli, vanília, karamell

dolce-theonlyone.png

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2514273097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása