Ajándékmustra: ghd Copper Luxe hajformázó csomagok

2016. december 07. - BeautyCat

Igazán különlegesre sikerült idén a ghd egyedi designnal gyártott és csomagolt karácsonyi kollekciója a Copper Luxe. Nevéhez hűen a réz szín megjelenik a termékeken és az ajándékcsomagolásban is és szerencsére több ajándékcsomag közül is választhatunk és az oldalukon még nyerhetünk is egy ajándékcsomagot magunknak. 

Egészen elképesztően gyönyörűek az ajándékcsomagolások, a legjobban ghd Cupper Luxe Air hajszárító és a díszdoboza tetszik, varázslatosan néz ki.

Az ajándékcsomagok közül választhatunk a méltán híres hajformázókkal összeállított csomagokból, vagy a hajszárító ajándékcsomagból, egy kúpos hajgöndörítő csomag is van, így tényleg minden igényt kielégítő a választék.

Szuper ajándék lehet olyan embereknek akik sokat foglalkoznak hajápolással és rendszeresen készítenek frizurákat maguknak, hiszen ezek a készülékek nem csak gyönyörűek, hanem a hajformázók luxuskategóriáját képviselik, nem roncsolják a hajat még rendszeres használat mellett sem és egyetlen húzással (még a legmakacsabb afro frizurát is) egyenesre simít. Mindezt úgy, hogy a haj puha és fényes marad.

Kell ennél több?

Ha ellátogatsz az oldalukra egy nyereményjátékban is részt vehetsz december 20-ig, ahol egy kereskedelmi forgalomban nem kapható Copper Luxe kefeszettet nyerhetsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1212029605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása