Faith In Nature Tengeri Hínár csomag

2012. november 30. - BeautyCat


A szett tartalma: sampon (250 ml), balzsam (250 ml), tus- és habfürdő (250 ml), szappan (100 g).
Lassan egy hónapja használom ezt a sampont és mondhatnám azt is, hogy teljesen a szívemhez nőtt. Pár hónapja váltottam SLS mentes samponokra, illetve a seborrhea miatt egy ideig szteroidos sampont is próbáltam használni, de sajnos a fejbőröm állandóan viszketett. Mióta olyan samponokat használok amiben nincs SLS ez a viszketés jócskán mérséklődött. Tehát nekem egy sampon választásánál nem csak a tisztítóhatás, haj állagának-minőségének változtatása fontos szempont, hanem, hogy milyen hatással van a fejbőrre. Pontosan ezért esett a választásom a Faith in Nature tengeri hínár samponra és kondicionálóra (meg tusfürdőre és szappanra :D) mert a haj mellett a fejbőrömről is gondoskodik.



Jótékony hatások (sampon/balzsam):
"Normál vagy zsíros hajra
Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH értéke hasonló a fejbőr pH értékéhez.
A tengeri hínár magas ásványi anyag tartalma révén táplálja a fejbőrt, szabályozza a PH-értékét és elősegíti a nedvesség-tartalmának megőrzését. Megfelelő választás lehet korpásodás ellen is. Ebben a Faith in Nature samponban a bio kivonat az érintetlen környezetből és mélytengeri hínárból származik, nem pedig a partra kivetett, elhalt hínárból. A színtiszta illóolajok a termék hatékonyságát és illatát javítják.
Környezetbarát termék."

"Az érintetlen mélytengeri környezetből származó tengeri hínár magas ásványi anyag tartalmával és illóolajok segítségével regenerálja és ápolja a haját serkentve a hajhagymák növekedését. A tengeri hínár hatékony antioxidáns, mely megszünteti a szabadgyököket és csökkenti a sejtkárosodást.
Organikus és kizárólag növényi eredetű összetevőket és természetes illóolajokat tartalmaz. Szabályozza a PH-értéket. Parabén mentes, nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és szinezéket, teljesen lebomlik a természetben."


Imádom, mert már az első hajmosás után érződött, hogy finom tapintású, puha lett tőle a hajam és pár hajmosással később a fejbőrömön is kifejtette jótékony hatásait. Erős lett a hajam, nem zsírosodik így elég 3 naponta hajat mosni, szép volument ad. Az illata tipikus bio-cucc illat, egyáltalán nem tolakodó és kellemes. Állatkísérletektől mentes, vegán termékről van szó ez is hatalmas plusz pont. A csomagolás egyszerű és praktikus, a feltolható kupakok pedig nem csak nekem jönnek be. :)
forrás: http://www.makeupuniverse.net/

A csomagban még egy tus/habfürdő és egy szappan is volt. Ugyan az a "zöld" illat jellemző rájuk mint a samponra és teljesen meg vagyok velük elégedve. Nagyon ajánlják érzékeny (ekcémás stb.) bőrűeknek, szerencsére ilyen problémám nincs, erről nem tudok nyilatkozni. Természetesen ezek is parabén mentesek és kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaznak. Krémmánián is van róla egész sok vélemény és 4 csillagot kapott az 5-ből, ITT lehet olvasgatni.

A csomagot a szépségtrend webáruházból lehet rendelni, a 4-es ajándékcsomag ára 3890ft, de ha csak a sampon és balzsam érdekel az most akcósan 1900ft-ért a tied lehet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr3211811665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása