Blistex Lip Relief cream - ajaknyugató krém

2013. október 01. - BeautyCat

A Carmex mellett a másik nagy kedvencem a Blistex ajaknyugtató krém. Eddig még csak a tubusos kiszerelésűvel találkoztam, pedig a magyar honlap alapján még van pár verzió amit szívesen kipróbálnék.


Az ajakápoló hófehér, sűrű és krémes. El kell dolgozni az ajkakon, így nem látszik a fehér szín. A cserepesedést és a ráncokat nagyon jól kitölti, pár pillanat után lehet érezni a hűsítő és nyugtató hatását. Szeles/hideg időben és betegségtől brutálisan kiszárad és felrepedezik a szám, ez a krém pedig tényleg pillanatok alatt enyhítette a kellemetlen érzést.


Miután eldolgoztam a krémet pár perc alatt teljesen beszívódik, nem hagy csúszós felületet, így rúzsok alá is tökéletes primernek. 700 forintba kerül egy tubus Blistex és ezért 6 ml ajaknyugtató krémet kapunk. Az illata engem a fogkrémre emlékeztet, carmex után nem érzem furcsának. Beszerezni az Auchan, DM, Rossmann és Tesco üzleteiben illetve a kismamafutar.hu oldalon webshopból lehet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1811811471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása