Sminkelj és nyerj komplett Maybelline sminkkollekciót!

2013. október 12. - BeautyCat

A Maybelline jóvoltából én, Made in Beauty Niki és a Sminktükör blog írója Viki, egy nagy nyereményjátékkal készülünk Nektek! 6 nyertese lesz a nyereményjátéknak, akik boldog tulajdonosai lesznek a teljes Maybelline új őszi kollekciójának! Ehhez mindössze annyi a teendő, hogy a Maybelline 3 őszi sminktrendje alapján készítsetek el egy sminket, és ennek a képtét küldjétek el nekünk. A három sminktrendet szétosztottuk magunk között, így Vikinél a Crimson Concert, Nikinél a Bushwick Beauty  nálam pedig a Soho Sunrise látható, ezek közül tudtok választani.
Remélem tetszik a játék és nemsokára szebbnél szebb sminkeket látok Tőletek!



A játék menete:

Válassz ki egyet a három őszi trend közül majd készítsd el (nem feltétel a Maybelline sminktermékek használata a smink elkészítésénél). Ezután készíts jó minőségű fotókat a sminkről - min. 3 db-ot - és küldd el a sminktrendjatek@gmail.comcímre őket neveddel, postacímeddel együtt. A sminkeket 2013.10.12-től egészen 2013.10.26-ig várjuk Tőletek, majd én, Viki és Niki kiválasztjuk a 6 legjobb művet. A nyertesek fotóit 2013.10.29-én kedden tesszük közzé és ezen a napon vesszük fel veletek a kapcsolatot, ha a nyertes nem válaszol 3 napon belül, új nyertest választunk.


A nyereményjátékra csak magyarországi lakhellyel rendelkező játékosok jelentkezhetnek.
18 éven aluli jelentkezők esetében szülői beleegyezés szükséges. 

A nyeremény:
Összesen 6 db Maybelline ajándékcsomagot lehet nyerni, melyeknek tartalma:
-           4db Colorama körömlakk (Vintage Leather Collection)  
 -          1db Color Tattoo krémes szemhéjfesték (05 Eternal Gold árnyalat)
 -          1db  Affinitone púder  (24 Golden Beige árnyalat)
 -          1db  Color Sensational Gloss szájfény  (550 Gleaming Grenadine árnyalat)
 -          1db Master Duo szemhéjtus  (Black Lacquer árnyalat)
 -          1db  Big Eyes szempillaspirál


Egy kis segítség az elkészítéséhez:

"Ragyogóan természetes üde arcszín eléréséhez válaszd az Affinitone Mineral ásványi anyagokban gazdag folyékony alapozót. Finoman fixáld le az Affinitone selymes, matt púderrel. A Master Smoky ceruza szürke és fekete színére lesz szükség a gyönyörűen árnyékolt füstös szem kialakításához. Először a szürke árnyalatot gazdagon vigyük fel körbe kontúrozva alul-felül a szemet. A ceruza szivacsos felével satírozzuk el először a kontúr széleket, majd a fekete Master Smoky ceruzával kontrasztosítsuk a szempillatöveket, amit szintén a szivacsos végével szépen satírozzunk el. A szép füstös szem drámaiságát fokozzuk a Master Drama Khol 16H Linerrel, emeljük ki a tus és a vízvonalat. A szempillákat gazdagon fessük ki a  Volum’Express The Falsies BIG EYES szempillaspirállal alul-felül. A szemhangsúly megkoronázásához élénkítsük szemöldökünket a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával. Az ajak érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs 540-es Hollywood Red árnyalata. Az éjszakai pezsgést jól kiegészíti a Colorama Vintage Leather körömlakkok 212-es, vagy akár a 207-es  árnyalata, ami nagyon jól passzol ehhez a sminkhez."


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9511811465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabriella Ember 2013.10.20. 15:18:46

ment a mail a képekkel! :)
süti beállítások módosítása