Maybelline Color Tattoo - Eternal Gold

2013. október 18. - BeautyCat

Bevallom, a Maybelline Color Tattoo láz csak most ért el hozzám. Köszönhető ez annak, hogy fedett szemhéjam van, így menekülök a krémes szemhéjfestékek elől, amik 20 perc után lefolynak vagy csíkokban állnak a szemhéjamon. Természetesen hallottam már a Color Tattoról megjelenés óta, sok helyen írtak róla és egyre inkább úgy éreztem, hogy mégis ki kéne próbálni. Mindenki dicsérte a tartósságát és nézegettem a krémmániás adatlapját is, 150 vélemény alapján 4,5 csillag igazán ígéretes teljesítmény, be is került a krémmánia legjei közé.


A csomagolása jó, rendesen záródik a csavaros fedő, így nem hinném, hogy egyhamar kiszáradna a festék. A szemhéjfesték állaga először keményebb, de pillanatok alatt megpuhul és kellemesen krémes lesz. Ujjal szoktam felvinni, ez talán az egyetlen termék amihez nem használok ecsetet. Gyerekjáték eloszlatni a szemhéjon, nem marad foltos és a széleit is szépen el lehet dolgozni ujjal is. A pigmentáltsága hibátlan és építhető a szín. A tartóssága pedig isteni! Próbáltam alappal, alap nélkül, szemhéjfestékkel fixálva..minden esetben rendkívül tartós volt. Nem gyűrődik, nem ül bele a ráncokba, nem kenődik, egyszerűen hibátlan. Rohanós reggeleken egy pillanat alatt gyönyörű sminket készíthetünk vele, használhatjuk alapként a szemhéjpúderek alá, nagyon jól használható termék. A többi árnyalatot is tervezem beszerezni, az iParfümériánál éppen kiárusítás van a bronz árnyalatból, ez lesz az első amire lecsapok, így 1220 forintért tudom beszerezni az átlag 2000 helyett. Az őszi kollekció új árnyalata ez a gyönyörű arany szín amit a képeken láttok, amit meg is nyerhettek ha jelentkeztek a nyereményjátékunkra! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8511811459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss Nobody - Kitti 2013.10.18. 21:35:00

Ugyanez a szín nekem is megvan! Sajnos az enyém borzalmas.... Darabos, alig eldolhozható! :S

evil-she-devil 2013.10.18. 23:51:35

az enyém kifejezetten krémes, álomkönnyű eldolgozni. Sajnálom, hogy (gondolom) hibásat fogtál ki :/
süti beállítások módosítása