La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide

2014. május 11. - BeautyCat
qUB5eeDPRuXw53FReo29oGS8gks9qh

Az új arcápolási rutinom részét képezi ez a hidratáló krém amit még a Loreal blogger napon kaptam. Egy ideje komolyabban foglalkozom az arcápolással, már ki merem mondani, hogy megtaláltam a bőröm megfelelő ápolásához szükséges termékeket. Amit már talán tudtok a bőrömről: érzékeny, szeborrheás, vízhiányos, emellett tág pórusokkal is megáldott a sors. Rendszeresen alakulnak ki száraz foltok a bőrömön, de úgy néz ki, hogy a C vitamin szérumnak és a hámlasztásnak hála ez egyre kevesebbszer fordul elő, kezd normalizálódni a helyzet.




Az ígéret szerint a krém egy nem zsíros hidratáló arckrém minden napra, érzékeny vagy allergiás arcbőrre, amely intenzív és hosszan tartó enyhülést hoz a bőr számára, bőrnyugtató hatású Neuroensine-nel és La Roche-Posay termálvízzel. Az érzékeny szemkörnyék és szemhéj ápolására is alkalmas. Alkalmazása kellemes és nem hagy zsíros réteget az arcbőrön. Glicerin és termálvíz tartalmának köszönhetően hosszan tartóan hidratálja és nyugtatja az arcbőrt. Ultra minimalista, magas biztonságú és tiszta formula, kizárólag a szükséges hatóanyagokat tartalmazza minden olyan összetevő nélkül, ami esetleg irritációt vagy allergiát idézhet előt. Ultra hermetikus pumpás flakont kapott a szennyeződés kockázata ellen.

0% tartósítószer, 0% parabén, 0% alkohol, 0% illatanyag, 0% színezőanyag, 0% lanolin. Emellett nem komedogén.




Ha krémmánián megnézitek az összetevőket ez megállja a helyét. A napi használat során én is tapasztaltam, hogy könnyen beszívódik, nem marad utána zsíros érzet és szépen nyugtatja az esetleg kipirosodott területeket. A hermetikusan záródó pumpás flakon külön tetszik, remélem előbb-utóbb már csak ilyen adagolókkal fogunk találkozni, hiszen így kisebb az esély, hogy a krém beszennyeződjön és hamarabb tönkremenjen. Jelenleg biztos vagyok benne, hogy nem fogom lecserélni a krémet, hiszen reggel és este ezt használom és teljesen elégedett vagyok vele minden téren.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5311811381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása