Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő

2015. március 09. - BeautyCat
"A tavalyi év kihagyhatatlan szépségápolási darabja, a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő most egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást. Bár a gyémánt a legkeményebb természetben előforduló anyag a világon, mégis gyengéden és könnyedén segít eltávolítani a megkeményedett bőrt, még a legmegközelíthetetlenebb területekről is, miközben nem sérti az ép rétegeket."



A szép és ápolt lábak azt hiszem mindannyiunk számára nagyon fontosak, a jó idő és a szandálok beköszöntével pedig egyre több figyelem irányul erre a területre.
Sajnos akármennyire is szeretném, nem tudok mindig eljutni pedikűröshöz, ilyenkor marad az otthoni lábápolás. Mivel ez egy hosszabb folyamat és eddig még sosem sikerült olyan szépen megcsinálni, mint a pedikűrösömnek, így általában kicsit bosszankodva állok hozzá.

Most, hogy kipróbáltam a Scholl elektromos talpreszelőjét sokkal hasznosabbnak érzem a lábápolással eltöltött időt. A használata rendkívül egyszerű: körkörös mozdulatokat kell végezni a megkeményedett bőrfelületen, az eredmény pedig pihe-puha talpak és már csak élvezni kell a gyönyörű, ápolt lábunk látványát.


Az új, gyémánt kristályokkal gazdagított rotációs fejek közül most mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet: a normál keménységű mellett most extra kemény és puha rotációs fejek is elérhetők. Emellett egy teljes lábápoló termékcsalád is a rendelkezésünkre áll, hogy az otthoni lábápolás még könnyebb legyen. Négy készítmény közül válogathatunk: a Velvet Smooth nappali krém, a Velvet Smooth éjszakai maszk, a Velvet Smooth intenzív szérum és a Velvet Smooth lábfürdető.

Áprilistól ráadásul már limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal, mely az új extra kemény rotációs fejjel kapható. 

Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő csomag tartalma:
  • 1 x Elektromos talpreszelő
  • 1 x normál keménységű rotációs fej – gyémánt kristályokkal
  • 4 x AA elem
  • 1 x védőfedél

Az elektromos talpreszelő ajánlott fogyasztói ára: 11 999 Ft, az utántöltő csomagot pedig 4 999 forintért lehet megvenni (ez tartalmaz 2 db normál keménységű, 2db extra kemény, 1db puha + 1db extra kemény utántöltő rotációs fejet).

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr711811261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása