L'Oreal False Lash Superstar

2015. május 30. - BeautyCat
Az elmúlt 4 hétben tesztelgetem a L’Oréal False Lash Superstar szempillaspirálját. Elsőre teljesen a tini koromat idézte fel, kb akkor használtam utoljára olyan két végű szempillaspirált (talán Double Extension-nek hívták) ahol az egyik vége egy fehér „alapozó” réteg a másik pedig maga a fekete festék volt.

Itt is hasonló elven alapul a spirál mint a korábbi változatnál, a fehér alapréteg befedi és dúsítja a szempillákat, míg a másik vége fekete festékkel bevonja az alapréteget és a hosszabbító rostokkal –nem meglepően- hosszabbítja a pillákat.



Ezzel is pont olyan jól el lehet játszani mint a korábbi spirállal, miután alaposan felvittük a fehér réteget, utána külön gondot fordítani arra is, hogy a fekete festékkel mindenhol befedjük azt és ne maradjanak fehér foltok benne (a bocitarka szempillák még nem divatosak). Szerencsére a fehér réteg nem szárad keményre, így nem macerás a fekete festékkel befestegetni, egyedül a szempillák végénél kell jobban figyelni. Az egész művelet nem tart tovább, mint egy átlagos spirálnál 2 réteg.
Viszont ha sikerül ezt a feladatot abszolválnunk, akkor a spirál egyszerre dúsít és hosszabbít, eszméletlen szép pillákat varázsol. Nem tudom eldönteni, hogy a szempilla szérumnak vagy a spirálnak köszönhető a hatás, de nagyon tetszik.

A nap folyamán jól tartja magát, nem mászik el, nem pereg le. Sikerült esőben is tesztelnem és hiába nem vízálló, szerencsére a helyén maradt és a szememet sem irritálta. Micellás lemosóval is probléma nélkül lejön, bár továbbra is jobban szeretem kétfázisú lemosóval leszedni a spirálokat (és ezt ajánlom is, ne gyötörjétek a pillákat és a szem körüli érzékeny bőrt sem).



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr311811197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása