Guerlain Terracotta Natural Healthy Glow Powder Duo

2015. június 09. - BeautyCat

A Guerlain újítása az első Terracotta healthy glow púder, mely finoman pezsdíti fel a bőrt, miközben rózsa vagy barack szín csillogásával kelti életre az arcszínt. Egy szempillantás alatt, a Terracotta Joli Teint kihangsúlyozza az arcszínt és a nyár első napsugarainak természetes ragyogását, és egyedülálló színét kölcsönzi a bőrnek, akár egy erős revitalizáló kezelés. Finom és egészséges ragyogást kínál minden nőnek, aki kedveli a bronzos hatást. Egy púder két egymást kiegészítő színű árnyalattal: az alapvető minimum, hogy minden nő saját, szépségének ragyogását mutatja meg, miközben egy kevés élénkséget ad hozzá. 



Meleg árnyalatú?

Egy lágyító napsütötte színű púder, mely világosabb, mint a legendás Terracotta bronzosító púder. Pigmentjei kevésbé intenzívek, és ozmózisban vannak a bőrrel, annak érdekében, hogy az ragyogó legyen anélkül, hogy túlzott lenne.

Árnyalatai?

Élénk pink vagy barackszín, melyet össze lehet keverni a napsütötte színű púderrel, hogy kirobbanóan ragyogó szín legyen a végeredmény. Az első használat óta imádom ezt a kombinációt!

Megtartotta a legendás Terracotta bronzosító púder alapvető jó tulajdonságait: hidratáló és nyugtató aktív hatóanyagok az ötcsillagos komforthoz és a kifogástalan tartóssághoz, így nem kell azon aggódni, hogy a nap folyamán az üdeség eltűnne az arcunkról. Rugalmas, bársonyos bőr, szatén arcszín és természetes ragyogás. 


Egyszerűen nem lehet rossz, felvitelekor a szemet (majdnem) be kell csukni, hogy a zseniálisan kidolgozott, finom, örvénylő púder a szembe ne menjen: két árnyalat: egy meleg és egy másik, hűvösebb szín, összefonódva kölcsönhatásban a fénnyel, hogy kiemelje az arcot. Egy simító mozdulat a Terracotta ecsettel, a két szín spontán összekeveredik, és körkörös felviteli mozdulattal eldolgozva a bőrön a Guerlain “3” metódusát használva a homloktól az arccsont felé majd az állat érintve természetes ragyogás és az első napsugarak tűnnek fel az arcon. Egy kevés barack vagy pink szín az orcákra, és a látvány még frissebb lesz. 

Édes napsütötte illatú

A Terracotta Joli Teint púder illatát belélegezve elrepít egy hétvégére, és ragyogóvá varázsol. A frézia és narancsvirág illatjegy dédelgető érzést kölcsönöz. Egyesülve tonka babbal és vanília jeggyel valamint napsütés illattal, megtestesül maga a Terracotta eszenciája. A legendás Terracotta „kavics” rózsaszín elefántcsont lakk ruhába öltözik, hogy érezhetővé tegye a púder finomságát.


Mióta az enyém ez a kis szépség, ha jól emlékszem nem is telt el olyan nap amikor ne használtam volna. Elképesztő egészséges és üde kinézetet ad az arcnak, mindent imádok benne; az illatát, az állagát és a színe is tökéletesen passzol a bőrömhöz. Tartós, a nap végére sem tűnik el az arcomról, amint elfogy újra fogom vásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2011811187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása