Helia-D Professionnal Vadgesztenyés Nappali Krém + NYEREMÉNYJÁTÉK

2015. július 21. - BeautyCat
Gondolom a Helia-D márkanév mindenki számára ismerős, de azt tudtátok, hogy van egy professzionális vonala is, ami az Ilcsi termékekhez hasonlóan csak kozmetikákban szerezhető be? Nedeczky néninek köszönhetően a 80-as évek elején a Helia-D krém óriási siker lett, a minőségi magyar kozmetikum szimbóluma. Mostanra elérkezett az idő egy új, professzionális termékcsalád kifejlesztésére, így jött létre a Helia-D Professional. Céljuk olyan minőségi, hatékony professzionális kozmetikai termékek fejlesztése és gyártása, amit a kozmetikusok és a vásárlók is egyaránt örömmel használnak. A saját bevált hatóanyagaik (napraforgószár-kivonat, kukoricacsíra olaj, körömvirágolaj) és a legmodernebb fejlesztések eredményeinek ötvözésére (alma őssejt, hyaluronsav, tarafa kivonat, poliszaharidok). Pozitívum, hogy a termékekben csak növényi hatóanyagok vannak, parabénmentesek, kőolajszármazék-mentesek, nem tartalmaznak allergéneket és mesterséges színezéket sem tartalmaznak.



Érdemes az oldalukon szétnézni (http://www.heliadprofessional.hu/), baromi érdekes terméksorozatok vannak, mint például:

A termékeik közül az egyik újdonságot, a Vadgesztenyés Nappali krémet (SPF 15) választottam tesztelésre. Fényvédős, érzékeny bőrre való termék ami az ígérete szerint azonnali komfort érzetet nyújt, ápolja és megnyugtatja az irritált bőrt. Emellett egy speciális Pore Away hatóanyag a bőr textúráját simává és egyenletessé teszi. Tág pórusú, kipirosodásra hajlamos, érzékeny arcbőrnél a termék leírása abszolút telitalálat, nagyon reméltem, hogy ezeket be is váltja.



A csomagolás nagyon jó, minőségi érzetet kelt. Amikor megszimatoltam a krémet egyből az igazi Helia-D illat jutott eszembe, nem mernék megesküdni rá, hogy pont olyan, de nagyon hajaz rá. Maga a krém lágy textúrájú, közepesen gazdag. A mostani hőségben (35 fok felett) a vegyes bőrömnek már kicsit sok ez a krém, bár ilyenkor már szinte minden (ilyenkor már lassan szívódik fel és a T-zónában hamar fényesedik is). Normális idő mellett a krém megállta a helyét, kellemes érzés volt használni és úgy vettem észre, hogy a bőröm pirosságán folyamatosan szépen korrigált, nyugtatta. Sminkelni is könnyen lehet rá, a Pore Away technológiának köszönhetően még primer sem kell a pórusok eltüntetéséhez. Nagyon meg vagyok elégedve a krémmel és remélem hamarosan ez idő is engedi, hogy még többet tudjam használni. A termék leírása fedezi a valóságot, így a későbbiekben biztos más termékeket is ki fogok próbálni, már előre szemezek a fűszer sorozattal, maszkokkal, peelingekkel! A termékeket ezekben a referenciaszalonokban vagy üzletekben tudjátok megvásárolni.



Jó hírrel is készültem a számotokra, a Helia-D Professional jóvoltából most 3 szerencsés kiválaszthat az oldalukról egy terméket. Így te döntöd el, hogy mit szeretnél kipróbálni, amellett, hogy egy drogériákban nem kapható professzionális termékkel lepnek meg. A nyereményjáték a facebookon megy, klikk a képre a részletekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7611811159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása