Royal Clinics orvos-esztétikai központ

2016. február 26. - BeautyCat



A múlt héten egy szuper arckezelési konzultáción vettem részt a Royal Clinics orvos-esztétikai központ jóvoltából. Még tavaly novemberben tartottak egy blogger napot ahol megismerkedhettünk a város egyik legütősebb szépítész csapatával, akiknek a célja nem kevesebb, mint az örök fiatalság megőrzése. Hallottunk a legújabb esztétikai beavatkozásokról, megismerkedtünk a világ számos részéről érkező hatóanyagokkal és egy szuper érdekes és informatív napot töltöttünk együtt.


Ezzel a géppel végzik el a bőrállapot felmérést, a képen Polyák Lilla van
Milyen is egy arckezelési konzultáció? 

Először átbeszéltük, hogy nekem mi is a problémám a saját arcbőrömmel. Mindenkinek egyéni, hogy mit tart problémának és szabadulna meg tőle örömmel, így első lépésként ezt kell pontosan meghatározni és végiggondolni azt, hogy milyen eredményt szeretnék elérni.

Ezután következik a műszeres bőrállapot felmérés. Ne egy drogériai két perces diagnosztikára gondoljatok ezalatt, hanem egy összetett, akár egy órán át tartó rendkívül alapos konzultációra. A készülék, amit a diagnosztikához használnak képes akár 1000-szeres nagyítású felvételeket is készíteni a bőrről, ezeket digitálisan eltárolják.

Másrészt speciális mérőfejekkel és nagyítókkal méri a bőr állapotát, a diagnosztika során választ kaptam arra, hogy milyen a bőröm hidratáltsági foka, mi a helyzet a ráncokkal, a rugalmassággal. Megnéztük a faggyú mennyiségét, a pórusokat, a foltokat és kitértünk az érzékenységre is.

Az analízis végén átbeszéltük a lehetséges kezeléseket és kozmetikumokat, ezen a ponton már teljesen tisztában voltam a lehetőségeimmel és azzal, hogy mivel tudom a legtöbbet kihozni a bőrömből. Természetesen a diagnosztikáról kaptam egy kezelőlapot is, megmutatom:


Röviden: tényleg annyit rendetlenkedik a bőröm, mint amennyit rinyálok róla. :)

A nedvességtartalom még a normális határon belül mozog, viszont a javasolt minimum értéket nem éri el, a rugalmassággal szintén ez a helyzet. Ez nem annyira lepett meg, mivel tisztában vagyok vele, hogy nem iszok elegendő mennyiségű folyadékot, ezt a szintet is hialuronsavas plusz lépéssel tudja tartani a bőröm. A zsírtartalom egyértelmű volt, kombinált bőr, délután és mivel tudtam, hogy a gép hogyan fogja mérni direkt nem itattam fel mattító lapocskákkal a bőröm, nincs értelme átverni magam. Egyenetlenség is akad bőven és sajnos tág pórusaim is vannak, ezt ilyen sokszoros nagyításban látni rendesen lehangoló volt. A fényvédelemnek hála nem vészesen foltos a bőröm és ezek is szépen lassan kezdenek elhalványulni. A ránc kiugrónak számított, bár ezt kimondottan a szemkörnyékemnél vizsgáltuk, a bőrterapeuta felhívta rá a figyelmem, hogy sokat hunyorgok, ezért van kialakulóban (érdemes ilyenkor szemészeten megnézetni, hogy kell-e szemüveg, illetve napfényes időben napszemüveget hordani). Az érzékenységben nagy szerepet játszik, hogy korábban a bőrgyógyászom által receptre felírt szteroidos arckrémet használtam, amitől tényleg nagyon szép lett a bőröm, viszont el is vékonyította és azóta is ezzel „szívok”.
 
A bőrvizsgálat és az elképzeléseim alapján végül az arckezelési program ajánlatomra két kezelés került fel. Az egyik egy Genosys dermaroller kezelés, összesen 6 alkalom, 4-5 hetente elvégezve, a másik pedig az Image Perfection Peel kezelés, összesen 3-4 alkalom, 3-4 hetente elvégezve.
Az erősebb designer peelinggel szemezek, mivel minden problémámra megoldást nyújt és kíváncsi vagyok a hatékonyságára ezért több mint valószínű, hogy ki fogom próbálni és a nekem javasolt programot végigcsinálom. Természetesen erről készül majd egy bejegyzés, szeretném dokumentálni, hogy mekkora javulást hozott, tudom, hogy rajtam kívül sokaknak vannak hasonló bőrproblémái, amin nem feltétlenül segít sokat egy sima arckrém, ellenben egy célzott kezelés igen. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy most kéne belevágnom, egyre inkább tavasz van és lehet, hogy inkább megvárom vele az őszt, ezen még töprengek kicsit.
 

A konzultáció után kipróbáltam egy gyengébb designer peelinget, az Image Iluma kezelést. Az Iluma a védett Vectorize Technology hatóanyagszállító rendszer által a bőr legmélyébe is eljuttatja az erős növényi fehérítő anyagokat, így a szeplőtől a melazmáig bármilyen elszíneződést képes kezelni. Ki ne szeretne egyenletes, foltoktól és elszíneződésektől mentes bőrt?

A kezelés szuper volt, a peeling egyáltalán nem fájdalmas az arcmasszázs pedig olyan jól esett, hogy minden nap elviselném..sőt, kötelezővé tenném! :)
 
Érdemes körbenézni a Royal Clinics oldalán, mint látjátok nem csak radikális kezelésekkel lehet találkozni egy orvos-esztétikai központban, viszont a kezelések hatásossága garantált, ami egyáltalán nem mindegy. Ha megszületett az elhatározás, kérjetek egy időpontot, mindenki rendkívül segítőkész és minden felmerülő kérdésedre megkapod a választ egy szakértőtől. Van tagsági kártya (új ügyfeleknek is) amivel jelentős kedvezményekhez juthatunk a kezelések árából. Külön köszönöm a konzultációt és a kezelést Hegyi Andreának, szuper volt! :)
 
A honlapjukon és a facebook oldalukon rengeteg további információt találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9911810965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása