ÚJ Sigma ecset

2010. november 30. - BeautyCat
Mi is ne lenne jellemzőbb, mimthogy a Black Friday/Fekete Péntek :D után pár nappal mutassák be az új csoda ecsetüket? Mivel akkora volt az érdeklődés a pénteki napon a Cyber Monday akciójukat elhalasztották December 13.-ára. Tehát aki nem fért bele a pénteki napba, szeretné megvenni ezt az ecsetet, esetleg elfogyott az ecset amit venni akart és addigra újra lenne.. itt egy újabb lehetőség a bankkártyánk használatára.



Ránézésre is annyira puhának, selyminek tűnik ez az ecset, hogy kedvem lenne megvenni..pedig őszintén az eddig tapasztaltakból keveset használnám..vagy sokat, de csak is azért mert ránézésre is tetszik. :D Ezt az ecsetet arra találták ki, hogy a nyakadra/válladra/karodra/lábadra vidd fel vele a púdereket. A 18 karátos, aranyozott foglalat és a jó minőségű természetes szőr egész biztosan sok embernek kihagyhatatlan ajánlat..
42$ egy ilyen ecset..engem nem érintett meg annyira,talán csak első ránézésre..

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4911812037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása