Sleek Face Contour Kit vélemény

2013. február 18. - BeautyCat

Szokásos Sleek csomagolás, nagyon strapabíró, másfél éve nyúzom és tökéletes állapotban van. A tetejében egy nagy tükör, az aljában egy kontúr(matt világosbarna) és egy highlight(szaténfényű fehér) szín található.



A Light árnyalatot vettem meg, tökéletesen passzol hozzám az árnyalat, ezen kívül még medium színben kapható. Illatmentes, nem porol és jól pigmentált, a barnát kontúrozásnál könnyű eldolgozni, a highlighter pedig szerencsére nem a "diszkógömb csillámos", de még így sem szoktam egész arcon használni(orrnál és homloknál nem használom, itt amúgy is hamar fényesedik a bőröm, nem teszek rá még egy lapáttal).


A terméket a Makeuplaza-tól rendeltem 2300 forintért és lassan a kontúr aljához érek, viszont a legközelebbi rendelésnél már a Sleek Face Form 3-at tervezem megrendelni, amibe harmadikként egy Rose Gold pirosítót is becsempésztek és 3100 forintba kerül.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr4111811627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adri nyussz 2013.02.20. 06:58:48

Húú ez mostanába nagyon foglalkoztat engem, kíváncsi lennék ,hogy az arcodon, hogy mutat. :)
süti beállítások módosítása