Maybelline őszi kollekció Brooklyn State of Mind

2013. szeptember 17. - BeautyCat

Maybelline New York őszi sminkkollekciója Brooklyn varázslatos világába repít. Egy város, ami soha sem alszik: lüktet, fortyog, alkot, inspirál.  Larion Oscar a Maybelline magyarországi sminkmestere most Brooklyn művész negyedeibe kalauzol. 
Az első állomás Bushwick, egy különleges hely minden művész számára, ahol kreatív módon alkalmazzák a glamour és az underground fogalmát. A Bushwick Beauty  életérzését a 60-as évek szemhangsúlyának merész újragondolása inspirálta. A Crimson Concert look egyszerre drámai és gyönyörű. A szépség szimfóniája. A Soho lüktető éjszakai életének temperamentumát a titokzatos, füstös szemek hangsúlyozzák, valamint az érzéki ajkak. A Napkelte a Sohoban trendet a kifürkészhetetlen titokzatosság inspirálta. Itt az egyéniségek korszaka, érzed Brooklyn világát! Ragyogj!

BUSHWICK BEAUTY LOOK
Underground glamour  

  


Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az Affinitone HD, ultra vékony textúrájú folyékony alapozóval. Finoman púderezd le az Affinitone selymes, matt púderrel. Az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az orcádat. ALasting Drama Gel Liner tartós, éjfekete krémtussal a szemzugtól indulva kifelé vastagítva húzd meg a tusvonalat. A szemhéj külső szélénél párhuzamosan húzz fölé még egy ívelt „farkincát”. Alul először kössük, össze a szemzugnál a vonalakat, majd haladjunk az alsó szemhéjon kifelé, még mielőtt összeérne, enyhe ívben húzzuk le a tusvonalat szépen elvékonyítva a végét. Szempilláidat a Volum’Express The Falsies BIG EYES szempillaspirállal fesd ki alul-felül gazdagon. Szemöldöködet élénkítsd a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával. Így még hangsúlyosabb lesz a szemjáték. Ajkad természetességéhez válaszd a Color Sensational méznektárban gazdag ajakrúzs 612-es Peach Pearl Diamond árnyalatát. Körmeidet a Colorama Vintage Leather körömlakk kollekció  211-es árnyalatával tedd teljessé.

CRIMSON CONCERT LOOK
A szépség szimfóniája



Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az Affinitone HD ultra vékony textúrájú folyékony alapozóval. Finoman púderezd le az Affinitone selymes, matt púderrel. Az Affinitone Blush Rosewood árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az orcákat. A szemkiemeléshez a Color Tattoo 24H  tartós, aranyszínű szemhéjkrémet tedd a mozgó szemhéjra. A Master Duo 2 in1tartós, vízálló, ultrafényes szemkiemelő tussal húzd meg a tusvonalad. Szempilláidat a kollagénben gazdag Volum’Express The Colossal dúsító szempillaspirállal fesd ki. A szemhangsúly fokozásához, formázd meg és élénkítsd szemöldöködet aMaster Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával, majd a spirálos kefével fésüld meg. Ajkad szenvedélyességéhez a Color Sensational High Shine Gloss magasfényű, érzéki Gleaming Grenadine árnyalatát tedd fel. Körmeidet a Colorama Vintage Leather kollekció 210-es tűzpiros árnyalatával fesd ki, így lesz teljes megjelenésed.


SOHO SUNRISE LOOK
A kifürkészhetetlen titokzatosság




Ragyogóan természetes üde arcszín eléréséhez válaszd az Affinitone Mineral ásványi anyagokban gazdag folyékony alapozót. Finoman fixáld le az Affinitone selymes, matt púderrel. A Master Smoky ceruza szürke és fekete színére lesz szükség a gyönyörűen árnyékolt füstös szem kialakításához. Először a szürke árnyalatot gazdagon vigyük fel körbe kontúrozva alul-felül a szemet. A ceruza szivacsos felével satírozzuk el először a kontúr széleket, majd a fekete Master Smoky ceruzával kontrasztosítsuk a szempillatöveket, amit szintén a szivacsos végével szépen satírozzunk el. A szép füstös szem drámaiságát fokozzuk a Master Drama Khol 16H Linerrel, emeljük ki a tus és a vízvonalat. A szempillákat gazdagon fessük ki a  Volum’Express The Falsies BIG EYES szempillaspirállal alul-felül. A szemhangsúly megkoronázásához élénkítsük szemöldökünket a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával. Az ajak érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs 540-es Hollywood Red árnyalata. Az éjszakai pezsgést jól kiegészíti a Colorama Vintage Leather körömlakkok 212-es, vagy akár a 207-es  árnyalata, ami nagyon jól passzol ehhez a sminkhez.

Nekem telitalálat ez az őszi kollekció és a hidegebb idő beköszöntével imádok visszaszokni a teljes arc sminkekhez, amit nyáron a nagy meleg miatt igyekszek minimálisra csökkenteni. Nem titok, hogy a szemhangsúlyos smink a kedvencem, a füstös szemek nagy hódolója vagyok és elnézve a face chartokat nem is kérdés, hogy mindegyikért odavagyok! Érdemes nézegetni az új trendek képeit, nemsokára ehhez kapcsolódó meglepetéssel találkozhattok itt a blogon. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6511811481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FranCiiska 2013.09.17. 20:37:44

Az a barna lakk, az a kell-kategória :)
süti beállítások módosítása