La Roche Posay Effaclar arctisztító zselé és korrekciós krém

2013. november 30. - BeautyCat
Aki régóta olvas az tudja, hogy rengeteg arcápolási terméket kipróbáltam. Eléggé problémás a bőröm és ezt a lehető legjobban szeretném kezelni, így igyekszem olyan termékeket választani, amiket célzottan a bőrproblémáim ellen készítettek. Tehát amit keresek az jó kombinált/érzékeny bőrre, szeborrheára és tág/eltömődött pórusok ellen is használ.




Lassan két hónapja a reggeli és esti arctisztításnál használom, még a fele sem fogyott el, mert szuperül habzik és egy kis mennyiség is valóban minden szennyeződést eltávolít. Nem irritálja a bőröm és nagyon kellemes használni, lemosás után igazán tiszta érzete van a bőrömnek, emellett pihe puhává is varázsolja. Úgy látom, hogy élettelivé válik tőle a bőröm és a pórusaimat is összehúzza.




Könnyű állagú, inkább gél, mint krém és hihetetlen sebességgel issza be a bőröm. Kellően hidratál is, az én kombinált bőrömnek ennél többre nincsen szüksége. Úgy vettem észre, hogy szépen lehet rá sminkelni, nagyon jó lesz tőle a végeredmény. Ami nagy pozitívuma, hogy nem mitesszer képző. Hosszútávú használat mellett segített a tág pórusokat összehúzni és a bőrhibákat is csökkentette.

Összességében nagyon elégedett vagyok mindkét termékkel, újra fogom vásárolni őket. Jól kezelik a kombinált bőrömet, nem irritálnak és javítottak az arcbőröm állapotán. Beszerezni patikában vagy az iParfüméria webshopjában tudjátok, az arclemosó 2500 az arckrém 4000 forint körüli áron mozog.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9211811441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása