Vichy Teint Idéal fluid alapozó

2014. március 10. - BeautyCat



A Vichy Teint Idéal termékcsaládját 3 különböző állagú termék alkotja, így könnyebben választhatunk a bőrtípusunknak megfelelő alapozót. A kombinált bőrömhöz a fluid mellett döntöttem, a lehető legvilágosabb árnyalatot kiválasztva (15 Ivory). Az alapozó nagyon folyékony állagú, így könnyen terül és szépen oszlik el a bőrön. A Sigma F80-as ecsetemmel viszem fel, egyáltalán nem lesz foltos a végeredmény, könnyű vele dolgozni. A pumpával párszor sikerült nagyobb mennyiségű alapozót kinyomni mint amennyit terveztem volna, de mostanra hozzászoktam a kezeléséhez, így ez sem okoz problémát. A fedését közepesnek mondanám, a kisebb bőrhibákat elfedi és szépen egységesíti az arcbőrt. A finise pedig olyan szép, amiért igazán oda meg vissza vagyok. Eddig az extra matt hatás mellett tettem le a voksom, viszont ettől az alapozótól olyan szép élettel teli fénye van a bőrömnek, hogy nem mattítom le és így is csak 4 óra után fényesedett át. Több szempontból is nagyon megszerettem az alapozót; a finisét imádom, parabén-mentes, hipoallergén és nem komedogén, így az érzékeny bőrömnek sincs semmi problémája tőle. Emellett jelenleg kémiai-hámlasztok és kiemelten figyelek a fényvédelemre, igyekszem olyan termékeket választani amik már alapból rendelkeznek fényvédővel (SPF 20). Sajnos egy picit sötétebb a bőrömnél, de technikai fehér alapozóval ez könnyen kiküszöbölhető (ez minden világos bőrű lánynak jól jöhet, így nem kell több alapozót is tartani téli-nyári szín miatt).


A Teint Ideal termékcsalád tagjait patikákban vagy iParfüméria webshopjában tudjátok beszerezni 6000 forint körüli áron.


A gyengéd, selymes púder textúra egységesíti az arcbőrt anélkül, hogy elnehezítené. Ragyogást adó összetevőket tartalmaz. Könnyű olajok segítik a felvitelt és bársonyosan lágy arcbőrt biztosítanak. Összetétele javítja az arcbőr minőségét, a bőrhibák bizonyítottan csökkennek. Az eredmény: tökéletesen természetes és őszibarackhoz hasonló bársonyos arcbőr. Tartós hatás, akár órákon át, 2 árnyalatban kapható.).


A száraz arcbőrre kifejlesztett, gazdag krém textúra kétszer több hidratáló összetevőt – hialuronsavat és glicerint – tartalmaz az arcbőr kiszáradásának megelőzése érdekében. A Hydra-Capt technológia visszatartja a vizet. A Liquid Light technológiának és a három aktív hatóanyagból álló együttesnek köszönhetően az arcbőr ragyogóbb lesz. Az eredmény: természetesen egységes, bársonyos arcbőr és enyhe púder hatás. Tartós hatás, akár órákon át.


A víz alapú, ultrakönnyű textúrájú alapozó fluid ragyogó fátylat képez az arcbőrön. Az ásványi pigmentek és a Liquid Light technológia tökéletesen egységesítik és ragyogóvá teszik az arcbőrt. A három aktív hatóanyagból álló együttes intenzíven ápolja az arcbőrt és visszaadja természetes hatását. Használatával az arcbőr felszíne lágyabb és bársonyosabb lesz, a pórusok összehúzódnak. Az eredmény: egységes, selymes és ragyogó arcbőr. Tartós hatás, akár órákon át.




A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2111811407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mea (Nail Polish Maniac Blog) 2014.03.10. 10:27:03

Annyi helyen olvastam már róla, hogy mostmár ki kell próbálnom! :) Tetszett a teszted, köszi! :)

Moon Angel 2014.03.10. 19:18:23

Mostanában már csak BB-t használok, abból is gyenge fedésűt. Ettől függetlenül nagyon jó kis alapozó ez, szinte mindenhol csak jót olvastam róla. :)

gelus 2014.03.13. 20:02:06

Én is ki szeretném már próbálni :) Annyi jót olvastam róla :)
süti beállítások módosítása