Szempillanövesztés projekt 1.

2014. augusztus 09. - BeautyCat

A Realash lévén lehetőségem nyílt belevágni nekem is egy szempillanövesztős projektbe, nagyon nagy reményeket fűzök hozzá. Sajnos a pilláim nem extra hosszúak, elég egyenesek és nem valami sűrűek. Így elég sokáig elpepecselek a szempillaspirálozással, mivel a göndörítést kb sosem hagyhatom ki. Mostanra kicsit több mint egy hónapja használom a Realasht és már látom a változást a pilláimon, ha ez így halad akkor igencsak boldog leszek.



A termék ígérete szerint a szempillák hosszúságán és vastagságán segít, viszont én inkább azt vettem észre, hogy sűrűbb/több szempillám lett aminek elképesztően örülök. Nem szeretném lelőni előre a poént, így a kiinduló és "befejező" állapotról akkor teszem fel a képeket amikor a tubus vége felé járok.

A használata nagyon egyszerű, az esti arcápoló rutinom elején (közvetlenül arcmosás után) a felső szemhéjamat bekenem vele, a lehető legközelebb a szempillatőhöz. Nem csíp, nem irritál, elég gyorsan megszárad/beszívódik, így nem félek attól, hogy a párnán kötne ki az egész.

Tehát nemsokára találkozhattok az előtte/utána képekkel, ha pedig nektek is felkeltette az érdeklődéseteket a szérum akkor a realash.hu oldalon minden információt megtaláltok róla! :)
Emellett a Realash facebook oldalán éppen fut egy nyereményjáték, ahol nyerhettek egy szempillanövesztő szérumot. A játék csak augusztus 14-ig tart, siessetek, hogy ne maradjatok le!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5511811325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása