Braun Face

2014. december 11. - BeautyCat

A Braun Face egy precíz epilátorral van felszerelve, mellyel egy szempillantás alatt simává varázsolhatjuk bőrünket.
Több mint 48%-a a nőknek szőrteleníti az arc különböző területeit. A készülékkel gond nélkül eltávolíthatjuk az apró szőrszálakat az állról, az ajkunk feletti területről, a homlokról, de akár a szemöldökünket is könnyen megigazíthatjuk vele.
Az extra keskeny fejen 10 mikro-nyílás van, amely gyengéden fogja meg az akár csak 0,02 mm-es finom szőrszálakat is. Másodpercenként 200 kiszedő mozdulatával lényegesen gyorsabb és alaposabb, mint a kézi csipeszek. Gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, így akár 4 héten át élvezhetjük a sima, szőrtelen bőrt.


A Braun Face finoman helyreállítja arcbőrünk tisztaságát azáltal, hogy eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket.

A nők 40%-a állítja, hogy egy arctisztítónak alaposan kell tisztítania a bőrt. Ezen felül 30% gondolja úgy, hogy mélyrehatóan is tisztítania kell. A Sonic Technológiával rendelkező Braun Face finoman helyreállítja az arc bőrének tisztaságát és ragyogását azáltal, hogy eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket.
A Braun Face tisztítókefe 6x jobb eredményt biztosít, mint ha kézzel tisztítanánk az arcunkat, és láthatóan tisztább és puhább lesz a bőr.


Az epilátor fejjel nagyon elégedett vagyok. Gyors, precíz, nagyon könnyű a használata. Sokkal gyorsabb a csipesznél, az apró pihéket is pillanatok alatt kiszedi.
A tisztítókefe már kicsit problémásabb. Mivel korábban clarisonicot használtam így van összehasonlítási alapom és ez a kefe jóval gyengébb. Nem vészes a különbség, és ezzel legalább esélytelen lenyúzni a bőrt az arcomról napi használat mellett, érzékeny bőrűek is gond nélkül használhatják. Arctisztítás után a bőröm kifejezetten friss és tiszta érzetű. Számomra az egyetlen negatívuma a terméknek az, hogy elemmel működik. Kényelmetlen folyton töltögetni az elemet hozzá, de ez egyéni preferencia kérdése, személy szerint valamiért én jobban szeretem az akkumulátoros szépségápolási eszközöket.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5811811303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2014.12.11. 18:26:07

Engem az érdekelne, hogy a pórusokat valóban kitisztítja? Te észrevetted, hogy esetleg kevesebb mitesszer van az arcodon?

Eszti www.makeuponabudget.hu 2014.12.13. 19:19:42

Hát, 10 nap után nem látok látványos különbséget, mert csak 2-3 naponta használom. Érzem, hogy talán jobban tisztít, de, hogy ez oldaná meg a mitesszer problémámat végleg azt nehezen tudom elképzelni. De AHA és BHA kezeléssel együtt (pont most kezdtem el ezeket) biztosan nagyon hatásos lesz!
süti beállítások módosítása