Adventi nyereményjáték-sorozat 3.

2014. december 21. - BeautyCat
Elérkeztünk az ünnepi nyereményjáték-sorozat harmadik részéhez. A nyereményeket a Great Lenghts Salon ajánlotta fel, szerintem egy csodás kis csomagot állítottak össze, mindenképp érdemes játszani. :)

Nézzük is miket nyerhettek:
- 5000 Ft értékű ghd vásárlási utalvány, amit hajformázó készülékek vásárlása esetén lehet beváltani
-2 alkalmas  luxus hajszárítás bérlet: a hajszárítók szupermodelljével, a ghd aura™- val varázsolunk luxus hatású, dús és lenyűgözően ragyogó frizurát a nyertesnek.
-ghd hajformázás a ghd eclipse-szel: a nyertesnek elkészítjük a személyiségéhez illő ghd inspirációt
-stílus & hajápolási tanácsadás: profi szakembereink személyre szabott, a mindennapokban is alkalmazható  tanácsokat adnak a nyertesnek
-20.000 Ft értékű Great Lengths ajándékutalvány, amit hajhosszabbítás és hajdúsítás esetén lehet beváltani

A képre kattintva éritek el a nyereményjátékot! :)



Lájkold a Makeup On A Budget és a Great Lenghts Salon oldalát, a nyereményjáték linkjét és plusz egy esélyért nyomj rá a megosztás gombra.

A nyereményjátékra szombat (december 27.) 23:59-ig tudtok jelentkezni, a nyertest facebook üzenetben fogom értesíteni és 24 órája lesz válaszolni. Amennyiben nem érkezik válasz új nyertest sorsolok.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6811811297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása