Szempillanövesztő projekt 2.

2015. február 25. - BeautyCat

A korábbi szempillanövesztő projektemet nagyon elégedetten zártam, így kérdés sem volt, hogy folytatni fogom. Ezúttal a Long4Lashes szempillanövesztő szérum lesz ebben a társam 6 hónapon keresztül. Ahogy korábban is, előtte/utána képekkel dokumentálom a változást. A szérum azt ígéri, hogy hatással lesz a szempilla hosszára, vastagságára, mennyiségére, állapotára és erősségére illetve a ragyogó, természetes színére. Kíváncsian várom, a tesztelésbe már belevágtam! A hivatalos oldalon minden információt megtaláltok a szérumról, a következő cikkben pedig már az eredményekkel jelentkezem.



Azt tudtátok, hogy egy átlagos szempilla csak 3-6 hónapon át életképes és ezután kihullik? Ez az idő drasztikusan csökkenhet, ha műszempillával vagy szintetikus festékekkel rendszeresen terheljük őket. Illetve a szempillák csak az első 30 napban növekednek. Ezért is olyan jó ötlet a szempillanövesztő hatású szérum, így ha a szempilla teljes életciklusa alatt aktivizáló hatású terméket használunk, akkor igazán látványos hatást lehet elérni (növekedés és pillák számában is). 
A használata egyáltalán nem bonyolult, könnyen beépíthető az esti rutinba, mivel 30 másodperc az egész procedúra. Az applikátorral egyetlen tusvonásra van szükség a szérum tökéletes felviteléhez: egy mozdulat a felső szemhéjunkon közvetlenül a szempillavonal mentén maximálisan befedi a pillákat. A tartós eredmény érdekében a kezelést minden este meg kell ismételni. A termék hialuronsavat tartalmaz, ami hidratálja és simává varázsolja a szempillák felszínét, B5 provitamin tartalma pedig bejut a szőrszál belsejébe, javítja annak szerkezetét, és erősebbé, ragyogóbbá teszi.



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1111811265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszti 2015.02.25. 20:45:15

Most olvasom a Relash tapasztalataidat, én teljesen szkeptikus vagyok a szempillanövesztő-szérumok terén, ricinus olajat próbáltam régebben, de gyorsan beleuntam, hogy reggelente olajos képpel ébredek :D Viszont sikerült megtaláltnom azt a bizonyos tökéletes szempillaspirált aminek kb olyan a hatása, mintha 3D-s pilláim lennének. :)

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.02.25. 20:50:06

a ricinus olaj nekem sem használt, viszont a korábbi szempillanövesztő hatását imádom, lényegében mindegy milyen szempillaspirált használok, sokkal több és hosszabbak is a pillák :)
süti beállítások módosítása