Maybellie Lash Sensational

2015. március 02. - BeautyCat
A Lash Sensational a Maybelline vadonatúj, legyező hatású szempillaspirálja. Leírása szerint a speciális, ívelt kefe legyezőszerűen nyitja a tekintetet. Az kefe belső része befedi, míg külső része felnyitja a szempillákat.

Kifejezetten tetszik ez az új külső, jóval kifinomultabbnak és elegánsabbnak hat mit a korábbi Maybelline spirálok rikító csomagolásai.  A spirál keféje speciális alakú, lassan annyira hozzászokok a szilikonos spirálok fura formáihoz, hogy meg sem rémülök egy-egy hatalmas vagy épp érdekes kinézetű kefétől.



Gyorsan megszokható a használata, egy álom dolgozni vele, a felső pillákkal nem is szokott gond lenni, de ezzel az alsó pillákat is könnyű kifesteni a kis fogacskákkal és vékony heggyel könnyen elérünk mindent. A festék állaga pont megfelelő, könnyen és gyorsan megszárad, nem nehezíti el a pillákat, nem lesz csomós a végeredmény. Egy rétegben szoktam használni, de rétegezhető, nem tapadnak össze a pillák tőle. Nem pergett le a nap folyamán és nem is irritálta a szemem. Micellás lemosóval nehezen lehet megszabadulni tőle, de a kétfázisú lemosók egy pillanat alatt lekapják.



A fenti képen láthatjátok a legyezőhatást. Egy rétegben használtam, hétköznapokon én nem is vágyok ennél többre. Szerintem szuperül szétválasztja a pillákat és nagyon szépen ível, bevallom, nem használok mellette szempilla göndörítőt, nem érzem szükségét. Tehát ha szereted a hosszú és íves pillákat, akkor a Lash Sensational kimondottan jó választás lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7311811263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elíz 2015.03.05. 15:48:25

Nagyon ígéretes :)
süti beállítások módosítása