Eucerin Dermato Clean micellás arclemosó

2015. március 15. - BeautyCat
Napközben por, smink, izzadság és egyéb szennyeződések terhelik a bőrt, ezért néha úgy érezhetjük, mintha maszkot viselnénk. „A megfelelő mindennapi arctisztítás az első alapvető lépés az egészséges és ragyogó bőr elérése érdekében, és a további arcápolás is csak így lehet eredményes”. 


Kényelmes használatot biztosít, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz. Az érzékeny bőrön is tesztelt arctisztító termékcsalád illat-, színezőanyag-, alkohol-, paraben- és anionos felületaktív anyagoktól mentesek annak érdekében, hogy minden bőrtípussal kompatibilisek legyenek, és megfeleljenek a legmagasabb bőrápolási követelményeknek. 

Ez a termék összehasonlítva a korábbi micellás arclemosóimmal nagyon kellemes meglepetés volt. Már az elején tetszett a szép összetevők miatt, illetve az első használat alkalmával feltűnt, hogy egy pillanatig sem érzem a micellás lemosók utáni rövid ideig tartó ragacsosságot. Szépen leszedi a sminket, egyedül a vízálló szempillaspirálokkal gyűlik meg a baja, de arra minden esetben olajos lemosót használok, csak az szedi le maradéktalanul az összes festéket. A micellás arclemosón kívül még a termékcsaládhoz tartozik egy arclemosó tej száraz bőrre, arctisztító zselé normál/vegyes bőrre és egy arctisztító tonik. A termékcsalád minden tagja klinikailag tesztelt és használható érzékeny bőrön is.



Az Eucerin® gondosan válogatta ki a DermatoCLEAN termékek összetevőit a legújabb kutatási eredményeket figyelembe véve. A formula lényegét egy nagyon hatékony tisztító és egy bőrápoló hatóanyag-kombináció adja, így együttes erővel segíti a bőrt még egészségesebbé és ragyogóbbá tenni:

  • APG-komplex (Alkylpolyglucoside): természetes eredetű glükozidtartalmával még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan, mégis gyengéden tisztítja, miközben minden szennyeződést eltávolít.
  • Természetazonos glüko-glicerol és hialuronsav: ezek a sokoldalú hatóanyagok elősegítik az ideális nedvességtartalom fenntartását, így támogatják a bőr természetes lélegzését.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6211811257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása