dr organic oliva arcápoló maszk

2015. április 26. - BeautyCat


Az olíva sokrétűen használható az egészség fenntartásában: szabályozza a koleszterinszintet, támogatja a csontok egészségét és az emésztőrendszer működését. Emellett javítja a látást, gyulladásgátló és antioxidáns hatású. De kiválóan használható a szépségiparban is, hiszen jótékony hatást gyakorol a bőrre és a hajra is. A Dr. Organic Olíva termékek extraszűz olívaolajat tartalmaznak, melynek hatóanyagtartalma lényegesen magasabb, mint az egyéb olívaolajoké, a bio termesztésnek köszönhető tisztaság pedig tovább növeli hatékonyságát. Ez az előállítás sajátosságai miatt van így, hiszen az extraszűz olajat egyszerű sajtolással nyerik a friss bogyókból, vagyis semmilyen más eljáráson nem megy keresztül. Az extraszűz Olíva olajon kívül feltűnik a citrom, mint összetevő, de kiegészül kaolinnal, aloe verával, shea vajjal, kakaóvajjal, kakukkfűvel, köménnyel E-vitaminnal is.


Magáról a maszkról: 


Intenzív tápláló és hidratáló, antioxidáns olajsavakban gazdag olaj, bioaktív natúr hatóanyagokkal. Agyag alapú készítmény, magába szívja a felesleges faggyút, és megszabadítja a bőrfelszínt az elhalt hámsejtektől, szennyeződésektől, serkenti a vérkeringést. Tonizál, feszesít és hidratál. Sok arcmaszkkal az a problémám, hogy hiába bőrtisztító és nyugtató hatású, a használat után extrém mértékben kiszárad a bőröm, nem győzöm kenegetni hidratálóval. Ellenben ez a maszk az első aminél nem tapasztaltam ezt, végre nem húzódott a bőröm a használat után, viszont nagyon szépen csökkentette a bőrpírt és finomította a pórusok méretét. Jelenleg heti kétszer használom, a nagy nyári melegben heti egy alkalom is elég lesz szerintem belőle, de nagyon meg vagyok elégedve a hatásával. Kombinált bőrrel sem kell egyáltalán félni a hatásától, nem lesz tőle zsírosabb a bőr, illetve a száraz részeket szépen helyrehozza, így szerintem mindenkinek érdemes kipróbálni, akinek nincs tökéletes állapotban a bőre.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7311811229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása