Maybelline The Nudes paletta

2015. május 18. - BeautyCat

Májustól már nálunk is kapható a Maybelline híres/hírhedt The Nudes palettája. Nagy kíváncsiság övezi, hiszen hiánypótló a maga nemében. Ekkora palettával eddig nem találkozhattunk a drogériák polcain. A Maybelline New York első szemhéjpúder palettája 12 gondosan összeválogatott árnyalatot tartalmaz, nagyon jól kombinálhatóak egymással, ehhez segítséget is kapunk a paletta hátoldalán.
Maga a csomagolása nagyon szimpatikus, minimál design, strapabíró, nem kell attól félni, hogy kinyílik a táskánkban vagy kipotyognak a potok és összetörnek a szemhéjfestékek, amíg nem focizol a táskáddal a paletta biztonságban lesz benne. Az árnyalatok nem kaptak külön nevet, matt selyemfényű és metálfényű színek is megtalálhatóak benne, tényleg nagyon jól van összeválogatva.

A pigmentáltsággal kapcsolatban vegyesek az érzéseim. A palettában 2-3 szín pigmentáltsága gyengébb, viszont a többivel nagyon meg vagyok elégedve. A lenti képen alap nélkül láthatjátok őket, alappal egyértelműen erősebbek a színek (és természetesen jóval tartósabbak is). A festékek állagát tekintve lágyak, (a pár gyengébben pigmentált kivételével) nagyon finomra vannak őrölve, szinte már krémesek.

Én nagyon megszerettem a pár gyengébben teljesítő szín ellenére is, gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük vele a nappali/esti sminkünket és sokkal praktikusabbnak találom ha egy palettában megtalálható az összes szín amit használok, mint mono-kat keresgélni percekig, arról nem is beszélve, hogy utazáshoz is tökéletes választás. A paletta csak a DM üzleteiben kapható 4599 forintért, érdemes lesni hozzá az akciókat ha szemet vetettetek rá!

Plusz egy iszonyú jó oldalt hoztak össze a színek kombinálásához, nézzétek meg ITT

@royal-vita

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr2911811209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moon Angel 2015.05.19. 09:35:05

Nem rossz paletta, de úgy gondolom hogy ennyiért már inkább veszek egy sleek palettát vagy kettő mur-t. :)

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.05.22. 15:00:51

Szép színek, könnyű elérhetőség (nem kell rendelni), szerintem mindenképpen jó dolog, hogy elkezdtek nyitni a nagy paletták felé :)
süti beállítások módosítása