AVON Bright Start alapozó

2015. május 20. - BeautyCat

Már a leírása alapján beleszerettem ebbe az alapozóba, így igen nagy elvárásokkal kezdtem bele a tesztelésbe. Az új AVON Bright Start alapozó vitaminokkal és aktív összetevőkkel kényezteti és varázsolja ragyogóbbá a fáradt arcbőrt. Emellett a könnyű, olajmentes formulájának köszönhetően kényelmes viselet, miközben 15-ös fényvédő faktorral óvja a bőrünket a naptól. 5 különböző árnyalatban érhető el. Vitaminok és aktív összetevők is vannak benne, a fenti képen összegeztem a jobb átláthatóságért.

Először is: jelezném a nagyon világos bőrű sorstársaimnak, hogy a legvilágosabb árnyalat is egy picit sötét, szerencsére bőrre felvíve nem oxidálódik tovább és nem lesz sötétebb/sárgább így a nyári bőrszínemhez passzol a dolog. A csomagolása zseniális, kötelezővé tenném az alapozókhoz az ilyen pumpás kiszerelést, ugyanis az utolsó cseppig el tudjuk használni belőle a terméket, nem kell a fogyóban lévő alapozót "kiimádkozni" a tubusból. A fedését enyhétől közepesnek írják, szerintem inkább enyhe, a bőrhibákhoz nem árt mellé a korrektor. 

Szépen építhető viszont ennél elveszti a "láthatatlan alapozó" hatást, de szerencsére nem ül meg csúnyán a bőrben így sem. Legjobban kézzel vagy szivaccsal szerettem felvinni, ezzel értem el a legtermészetesebb hatást. Szárazabb bőrűek számára valódi kincs lehet, hogy érezhetően hidratálja a bőrt, normál/kombinált bőr esetén sem okoz problémát. Nyárra ideális választás, mivel nem is érzem, hogy a bőrömön van és fényvédő is van benne a vitaminok és aktív összetevők mellett. A benne lévő szilikon nálam nem okozott problémát, viszont gyönyörűen eltüntette a pórusaimat. Összességében nagyon jó kis nyári alapozó, érdemes vele tenni egy próbát, de a színválasztásnál nagyon figyeljetek (most épp akciós, 1999 forintért lehet megrendelni, a képre kattintva az oldalra visz)! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9111811207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása