AVON Luxe Lavish bronzosító púder

2015. május 26. - BeautyCat
Végre jobb idő van, ilyenkor a bronzosító mániám tetőzik, a hófehérke bőrömnek ezzel adok egy kis színt. Szerintem nem meglepő, hogy az AVON katalógust nézegetve megakadt a szemem ezen a kis szépségen. Az AVON a LUXE termékcsaládot azoknak a modern, városi nőknek hozta létre, akik nagy hangsúlyt fektetnek a stílusra, a klasszikus elegancia és a minőség elkötelezettei. Olyan nőknek, akik még a sminkelés terén is a legjobbat keresik, foglalkoztatják őket a minőségi alapanyagok és a különleges megoldások. 

Az AVON LUXE termék csomagolását tekintve nagyon igényes, maradéktalanul eltalálták a luxus érzés közvetítését. Nagyon szép az arany csomagolás, buborékfólia védi a bronzert a dobozban, hogy sértetlenül kapjuk a kezeink közé. Belül egy hatalmas tükör is helyet kapott, így könnyen igazíthatunk a sminkünkön a nap folyamán.



Az AVON LUXE Lavish bronzosító púder borostyán és argánolaj kivonatával bronzosan ragyogó arcbőrt ígér. A borostyán jól ismert antioxidáns, emellett hozzájárul a bőr erősítéséhez, az argánolaj pedig aranyos csillogásért és az egészséges kinézetért felel. 

A textúrája nagyon finomra őrölt, már-már szinte krémes. Jól pigmentált, de szerencsére jól eldolgozható, így már egy kevés termékkel szép napcsókolta hatású bőrt lehet elérni. Vannak benne apróbb csillámok, amik bronzosítóként megállják a helyüket, viszont így kontúrozásra nem lehet használni. A nap végére egy picit halványul az intenzitása, de kifejezetten tartósnak mondanám. Ez az első termékem az AVON LUXE vonalából, viszont biztosan nem az utolsó, meggyőzött a minőség (és azért egy picit a kinézet is benne van).

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr1311811201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása