MAC júniusi újdonságok

2015. május 28. - BeautyCat
A Lightful C 2in1 Serum, egy speciális kis szérum+színezett szérum kombináció, ami modern kétkamrás csomagolást kapott, ami így két erős formulát tartalmaz - egy ápoló szérumot és egy színezett krémet. Az egyik részben egy éjszakára való könnyű, áttetsző szérumot találunk, ami megelőzi a hiperpigmentációt, a színezett szérum pedig nappali használatra lett kifejlesztve, ragyogóvá és egyenletessé teszi az arcbőrt. A termékben található Radiance Booster rendszeres használata segít kezelni a sötét foltokat, a vízhiányos egyenetlen bőrfelszínt, a C-vitamin pedig világosítja a pigmentfoltokat és ragyogóvá teszi a bőrt. Az eddigi próbálkozásaim a C-vitamin tartalmú szérumokkal nagyon hatásosnak bizonyult, nagyon kíváncsi leszek erre a termékre!

5 árnyalatban kapható: 16 500 forint
- Light (pale ivory)
- Medium (warm beige)
- Medium Plus (tan beige)
- Dark (deep caramel)
- Dark Deep (righ golden bronze)



Végre! Az Extra Dimension szemhéjpúdereket mindig pillanatok alatt elkapkodták a korábbi limitált kollekciókból, viszont júniustól 18 gyönyörű árnyalat az állandó szortiment része lesz. A képeken az árnyalatok neve alatt fel van tüntetve, hogy melyik korábbi limitált kollekció részei voltak. Ezeket a szemhéjpúdereket szárazon és nedvesen is lehet használni, nagyon pigmentáltak és mindegyiknek elképesztően szép metálos finise van. A szemhéjfestékekhez speciális kétoldalú ecseteket is lehet kapni (233-as és 234-es, a száraz és a nedves felvitelhez is működnek). Illetve emellett a Prep+Prime 24-Hour Extend Eye Base is jó segítségünkre lehet a színek kiemelésében és a tartósság fokozásában. Az Extra Dimension szemhéjpúderek 6600 forintba fognak kerülni, az ecsetek ára 7800 forint, a bázisé pedig 6500 forint.





A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511811199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása