AVON nutra effects habzó arctisztító

2015. június 17. - BeautyCat

Nemrég elfogyott az arclemosóm és annyi jót hallottam az AVON nutra effects termékcsaládról, hogy úgy döntöttem kipróbálom a habzó arctisztítójukat. Talán 10 éve volt utoljára habzó arctisztítóm, akkor nagyon szerettem, de azóta valahogy megragadtam a krémes-zselés állagúaknál.
Maga a flakon strapabíró, pumpás adagolóval rendelkezik, 2 pumpálásnyi mennyiség tökéletesen elég szokott lenni az egész arcomra. 150 ml-es a termék, szerintem ez 2-3 hónapig lesz elegendő napi 2 használat mellett. 


Mit ígér a termék?



  • tisztítja a bőrt, eltávolítva a sminket és szennyeződéseket
  • minden bőrtípus számára ajánlott
  • aktív összetevőkkel – chia magkivonattal
  • parabén-, ftalát- és színezékmentes
  • allergológiailag tesztelt
  • érzékeny bőrre is ajánlott


A tisztító hatása nagyon jó, utána a micellás lemosó már semmit nem tud lehozni a bőrömről. Nem csípi és irritálja az érzékeny bőrt sem, az illatanyag sem okozott problémát, sőt nagyon kellemes friss illata van. Nem érzem, hogy különösebben szárított volna, bár arcmosás után mindig egyből hidratálózok, de a korábbiakhoz képest ebben sem történt változás. Összességében kellemes kis arctisztító, a dolgát nagyon jól végzi, nincs benne hiba! :)

Összetevők: (krémmánia)

Water / Aqua  ,  PEG-8 h  ,  Glycerin h  0 0 ,  Disodium Cocoamphodiacetate ti  ,  Cocamidopropyl Betaine ti I eu  ,  Sodium Methyl Cocoyl Taurate ti  ,  Sodium Laureth Sulfate ti I eu  ,  PEG-120 Methyl Glucose Dioleate ti I eu  0 0 ,  PPG-5-Ceteth-20 ti I eu  ,  Imidazolidinyl Urea ta ,  Parfum / Fragrance i  ,  Phenoxyethanol ta  ,  Sodium Chloride  ,  Disodium EDTA  ,  Citric Acid kh  ,  Salicylic Acid kh I gy  ,  Panthenol v 0 0 ,  Tocopheryl Acetate a I v  0 0 ,  Salvia Hispanica Seed Extract eo  ,  Sapindus Rarak Fruit Extract ,  Saponaria Officinalis (Soapwort) Extract  , Maltodextrin  ,  Pouzolzia Pentandra Extract ,  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract  

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr511811181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása