Avon Luxe fabulous finish primer

2015. június 28. - BeautyCat
Viszonylag kevés primerrel van tapasztalatom, egészen egyszerűen azért, mert nem érzem szükségét, hogy folyamatosan és minden nap használjak a sminkem alá ilyesmit. Viszont vannak olyan alkalmak, amikor szeretném, hogy a sminkem minél tovább tartson és a lehető legtökéletesebb legyen - na ilyenkor nagy hasznát veszem ennek a terméknek. A júniusi AVON katalógusban futottam össze az AVON Luxe fabulous finish primerrel és azóta volt már párszor bevetésen.





Ennek a terméknek az a funkciója, hogy előkészítse a bőrödet a sminkre, tehát még a sminkelés előtt kell felvinni a bőrre. tulajdonképpen "hidat" képez a bőr és az alapozó között: használatával a smink tartósabb és hosszabb ideig szép lesz, valamint a mattító primerek segítségével a bőr később és kevésbé fényesedik át, mivel felszívják az esetleges zsírt a bőrről. Emellett segít a bőrfelület egységesítésében, kitölti az egyenetlenségeket, hogy az alapozót még szebben és egyenletesebben lehessen felvinni rá és eldolgozni rajta.

A szokásos arcápolási lépések, vagyis tonik és hidratáló krém után, de még az alapozó előtt viszem fel a bőrömre. Kb. borsószem nagyságú adag elég az egész arcomra (ha többet használok hajlamos kukacosodni, szóval itt is a kevesebb több). Nagyon selymes, sima és egyenletes lesz tőle a bőröm, egyáltalán nincs ragacsos érzés. Azonnal fel lehet vinni rá az alapozót, ami pedig sokkal szebben és egyenletesebben elterül rajta, ráadásul a pórusaim is kisebbnek tűnnek.

Az Avon Luxe fabulous finish primer mattító hatású, így leginkább kombinált/zsíros, valamint normál bőrűek számára ajánlott. Gyönyörű arany színű pumpás üvege van, ami azért jó, mert kontrollálható, hogy mennyit nyomok ki és használok fel. Csak azt sajnálom, hogy az üveg nem átlátszó, így fogalmam sincs, hogy mennyi is van még benne. Maga a primer viszonylag sűrű, fehéres gél, nagyon könnyen eldolgozható.

Úgy érzem, hogy valóban tovább marad matt a bőröm, amikor ezt használom. Korábban a Catrice Prime and Fine tégelyes primert használtam, ami szépen kisimította a bőröm, viszont nem tapasztaltam extra mattító hatást, amit szerencsére ennél a terméknél igen. Sajnos így sem bír ki a sminkem egy egész napot kifényesedés nélkül, de erről kezdek is lemondani, hogy valaha elérhetővé válik, viszont ezzel a primerrel kb 3 órával kitolódik ez az idő. A kombinált bőrömön bevált, továbbra is használni fogom amikor szükségét érzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511811173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása