Gyors és gyönyörű

2015. július 09. - BeautyCat
Bizony nem másról van szó mint az új Astor Quick&Shine lakkokról. Az ígéret szerint egy rétegben fed, 45 másodperc alatt szárad meg és a finish gyönyörű fényes lesz. Mindenki ilyen lakkot szeretne, amivel nem kell sokat vacakolni és emellett még tartós is.



Sajnos már az elején lebuktatom a lakkot, az általam próbált 3 lakkból csak az egyik fedett egy rétegben. A legsötétebb 403 Vibrant Purple árnyalat egy vastagabb rétegben hibátlanul fedett, nem csíkoz és 45 másodperc után még nem mertem hozzáérni, de 2 percen belül már stabilan megszáradt, ami egy vastagabb réteg lakknál szerintem szép teljesítmény. 

A 604 Midnight Blue egy gyönyörűen szikrázó árnyalat, ezt láthatjátok a kezemben a fényképek készítésénél illetve ezt használtam a nyomdázáshoz is egy Pet'la Plate körömnyomdalemezzel. Egy rétegben is egész szépen fed, de gyanúsan saját ügyetlenségből nem sikerült szép egyenletesen terítenem, így kellett egy második réteg a tökéletes eredményhez, a száradás itt is szupergyors.

A harmadik lakk színét imádom, 307 A Taste of Summer - ebből is kellett 2 közepes vastagságú réteg a szép fedéshez, de mivel általában minden lakkból 2 réteget használok és ilyen gyönyörű a színe, így ezt igazán elnézem neki. Gyorsan szárad és extra fényes, ha nem nyomdáztam volna rá, akkor fedőlakkot sem kellett volna használnom.

A lakkok állaga kellemes, nem túl folyós de nem is nagyon sűrű, könnyű teríteni. Az ecset kifejezetten széles, nem áll szét és jó vele dolgozni. Összességében az általam tesztelt lakkokkal nincs problémám, az egy réteges fedés árnyalatfüggő, de a gyors száradás és a szép fény szerintem mindegyiknél játszik! :)

Astor termékeket is lehet az iParfüméria webáruházából rendelni, nagy kedvenceim még körömlakkok közül az Astor Perfect Stay Gel Shine lakkok, gyönyörű színekben kapható és imádom a finisét, viszont ha rohanásban vagytok akkor a Quick&Shine vagy a Quick&Go a nyerő választás. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5211811163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. 2015.07.10. 13:06:21

Nagyon szép lett a manikűröd. :)
Nálam nem feltétel, hogy egy lakk 1 rétegben fedjen, úgyis kettőt kenek mindenből. :)

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.07.10. 21:37:23

Én is két réteget szoktam használni, így nem vágott földhöz, csak a biztonság kedvéért beleírtam, hogy mindenki képben legyen.. :)

Szilvia A. 2015.07.11. 11:14:27

Nagyon jól néz ki!
süti beállítások módosítása