Remington PROtect termékcsalád

2015. augusztus 02. - BeautyCat
Szuper újdonsággal rukkolt elő a Remington. Az új generációs PROtect termékcsaláddal egy magasabb szintre emelik az otthoni hajformázást, így bátran használhatjuk a készülékeket anélkül, hogy a hajunkat kellene féltenünk. Az innovatív termékeket gyártó Remington ehhez a hajápolásban vezető profikat vetett be a fejlesztésnél. Nem egyetlen ötletről van szó, a PROtect család jó néhány innovációval érkezik. De a technológiai varázsszavak mögött a közös vágy: könnyen és gyorsan tökéletes eredményt elérni, sérülékeny vagy károsodott hajtincsek nélkül.



A HydraCare eljárás – amely hűvös párával ad tökéletes hőmérsékletet a hajformázáshoz –, vagy a keratin, argán- és makadámia olajos kondicionálás egyet jelent. A PROtect kerámia hajsütővas esetében azt, hogy percek alatt készíthetjük el a tökéletes hullámos hajat, fényes, sima loknikkal. A hagyományos hajsütővasak okozta hajkárosodástól viszont a technikai újításoknak köszönhetően már nem kell aggódnunk. Egyébként az új készülékek közül szerintem ezt be fogom szerezni, sokkal jobban tetszik a hajsütővassal elért eredmény mint amit a jelenlegi hajkúppal tudok elérni, illetve rendesen nyugtatja a lelkem a tudat, hogy kifejezetten odafigyeltek a haj védelmére a készülék megalkotásánál (hővédőt ettől még mindenképp használjatok!).



A PROtect hajsimító is az előbb bemutatott párás hidratálással védi hajszálainkat. Emellett itt is a lapok keratin, argán- és makadámia olajjal vannak bevonva, így további ápolást jelentenek a hajnak. Nagyon könnyű a használata, pár mozdulattal egész nap kitartó, ragyogóan sima frizurát érhetünk el a segítségével. Most 3 szerencsés meg is nyerheti magának a készüléket, a www.remingtonprotect.hu oldalon megy a nyereményjáték, ahol egy gyors regisztrációért cserébe már részt is vesztek a játékban.



A hajformázás igazi próbája a hajszárító. Bevallom, én egy viszonylag az őskorban készült hajszárítót használok, akkor még teljesen új volt az ion technológia, viszont már az első használat után éreztem a különbséget a nem ionos és ionos hajszárító között. A Remington PROtect hajszárító is ionos kondicionálással segíti a nedvesség beépülését a hajszálakba és itt is alkalmazott olajos eljárás pedig finom védelmet ad a frissen mosott hajnak. 2400 W-os teljesítményű és több hőmérséklet beállítás is megtalálható rajta.



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7911811149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása