dr. organic bioaktív csigagél és nyereményjáték

2015. augusztus 03. - BeautyCat
Korábban már írtam róla, hogy mennyire lenyűgözött a dr. Organic csigagél arckréme. Annyira jó hatással volt a bőrömre, hogy mindenképpen ki akartam próbálni mellé a termékcsalád tiszta csigagéljét. Az arckrémről és a csigagél termékcsaládról már írtam bővebben, azt a bejegyzést ITT találjátok.

Igazán multifunkciós termékről van szó, hiszen nem csak arcápolásra használható. A csigagél hialuronsavval, bio Aloe verával és további bioaktív összetevőkkel intenzíven hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt. A csigagélkivonat egyedülálló arányban tartalmaz AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal erősíti és revitalizálja a bőrt, segít helyreállítani a sérült szöveteket, és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát. Arcápoláson kívül szoktam használni csípésekre, kisebb karmolásokra vagy horzsolásokra, nemrég leforráztam a kezem és arra is nagyon jó volt, érezhetően nyugtatja a bőrt és a gyógyulást is felgyorsítja.

Annyi pozitív hatása van, hogy igazán megéri túllendülni azon, hogy "csiganyálat" kenünk magunkra, szerintem a tudtunkon kívül ennél sokkal undibb dolgokkal is találkozott már a bőrünk. Mint a képeken is látszik, a termék egy átlátszó gél állagú termék, elkenve vizes hatású, picit sem zsíros, pillanatok alatt felszívódik. A kipirosodott bőrt nagyon hamar megnyugtatja, vegyes bőrre nyáron tökéletesen elég hidratálást nyújt napközben, a hidegebb idő beköszöntével, illetve száraz bőrűeknek a hidratáló hatása kevés lesz, ilyenkor megéri fölé hidratálót használni. A csigagélt és a csigagéles arckrémet kombinálva a problémás bőrömről szépen lassan eltűntek a száraz foltok, a kipirosodásra hajlamos területek mintha csökkentek volna, az viszont biztos, hogy közel sem annyira pirosodik ki a bőröm mint korábban. Mindenféle irritációt szuperül kezel, összességében szebb lett a bőrképem. Minkét terméket a hűtőben tartom, így igazán jóleső érzés a bőrre kenve. Az arckrémhez hasonlóan ennek is citrusos illata van, ez pár perc után elillan.



Az eddig próbált dr. Organic termékekben nem kellett csalódnom, de a kedvenceim határozottan a bioaktív csigagél termékek lettek. Most szuper nyereményjáték megy az oldalukon, 100 000 forint értékű ajándékcsomagot lehet nyerni, ráadásul a nyertes választhatja ki a termékcsaládot amit meg szeretne nyerni. Ha eddig még nem jelentkeztetek akkor klikk a fenti képre és gondoljátok végig, hogy a Ti bőrötöknek melyik termékcsalád lenne a leghasznosabb!

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5111811147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása