Thomas Sabo Love Bridge

2015. augusztus 13. - BeautyCat
Mindig is tetszettek a Thomas Sabo ékszerek, nincs ez másképp az új kollekcióval sem, az új 2015-ös őszi-téli kollekció múzsái a mély érzelmek, szerelem és boldogság. Ebben a szezonban az ékszerek minden érzékre hatással vannak és egy szeretett személyhez való kötődés érzését közvetítik.



Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül már többen is nagyon várták ezt  a kollekciót. Egy gyönyörű és romantikus szokás inspirálta a Thomas Sabo Love Bridge sorozatot; a párok egyénileg gravírozott szerelemlakattal teszik halhatatlanná szerelmüket a világ legszebb Szerelem hídjain. A filigrán 925-ös sterling ezüst sáv köti össze a karkötő két végét, helyet biztosítva az érzelmekkel teli gravírozásnak. Gondoljunk csak benne mennyi lehetőséget rajt az egyedi gravírozás, igazán egyedi és személyre szabható ajándékkal kedveskedhetünk a szeretteinknek.



Akár szerelmesekről, akár barátokról vagy családtagokról van szó – a Love Bridge mindig a másik iránt érzett szeretetet hivatott hirdetni egészen egyedi módon, kedves szavakkal vagy szép mottókkal. Ezáltal válik az érzelmek hírnökévé, miközben minden alkalomra tökéletes ajándékként szolgál. Előreláthatólag augusztus közepétől érhető el a kollekció az üzletekben, A Love Bridge karkötők mellé ajándékba jár a személyre szóló gravírozás, ami mindössze 1 percet vesz igénybe. Épp ideje elgondolkodni, hogy mit is gravíroztassak a sajátomra, de már előre beugrott pár ajándékötlet is.. :)












A másik különlegesség amit kifejezetten várok, az Eau De Karma parfüm. Harmónia, egyensúly, pozitív energiák - Such a good Karma such a good life! - hirdeti a Thomas Sabo legújabb illata az Eau de Karma. A Karma Beads kollekcióhoz idén egy igazán különleges elem párosul, szeptemberben érkezik meg az új illat, ami rendkívül nőies, tiszta és felfrissítő és pont emiatt is olyan megnyugtató. Az ázsiai kultúra által ihletett, olyan akár a kellemes nyári eső, a frézia, az alma és a feketeribizli üdévé teszi, a rózsa és lótuszvirág az érzékekre hat, míg a borostyán, cédrus és pézsma aromája bársonyosabbá varázsolja a parfümöt. Sajnos még várni kell egy kicsit a megjelenésig, ugyanis szeptember 18-tól kapható, de biztosan az lesz az első dolgom, hogy jól megillatolom.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5511811139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsucy - Szépségműhely blog 2015.08.13. 10:13:23

Atyám, hogy ez mennyire ötletes, nagyon tetszik

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.08.14. 18:33:53

..és csak annyit mondok, hogy az Eau de Karma illata is isteni ;)
süti beállítások módosítása