Jean Louis David nyári kollekció

2015. augusztus 26. - BeautyCat
Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, azóta több mint 1000 fodrászszalonnal működő hálózata szolgálja töretlenül a nők kényelmét. A kezdetektől egyedi stílusú frizurákat Jean Louis David maga fotózta sajátos, művészi stílusban. Ezáltal vált a korszak kiemelkedő divatformáló személyiségévé: ő az első fodrász, akinek frizurafotói címlapokon jelentek meg olyan jelentős női magazinokban, mint az ELLE vagy a Marie Claire. Munkája a kezdetektől hatással volt a francia divatra, és ez a szoros kapcsolat máig jellemző a márkára. A nagy divatházakhoz hasonlóan minden évben őszi/téli és tavaszi/nyári hajkollekcióival inspirálja fodrászait és vendégeit. A márka első magyarországi fodrász- és szépségszalonja a Batthyányi tértől egy perc sétára található, ahol folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal és portfólióval várjuk vendégeinket. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre, ami messzemenő kényelmet és rugalmasságot nyújt vendégeinknek, ugyanakkor állandó magas minőségű és professzionális teljesítményt követel meg munkatársainktól. 


A Jean Louis David egy teljesen új szemszögből mutatja be tavaszi-nyári kollekcióját: az új frizurák egy igazi rock and rollos divatfotózás kulisszái mögött ismerhetőek meg. Ami eddig a háttérben zajlott, az válik a fő látványossággá. 


A kollekcióban visszatérnek a 70-es évek sajátos stílusjegyei: eltúlzott vonalvezetések, színek kavalkádja, baby doll hatás, mozi világ ihlette frizurák… Az elbűvölő hullámokkal, mozgalmas vágásokkal, különböző kontrasztokkal és effektekkel a kollekció mindenkit levesz a lábáról! Csillogó, elegáns megjelenés, lázadó stílusok és egyedülálló színhatások. A kollekció négyféle vágási és festési technikát, és az ezekhez kapcsolódó hajformázási lehetőséget tartalmazza. 

Rövid barna

Vágás: Rövid fokozatos vágás. Az első rész nagyon hosszú, az áll vonalában háromszög alakban van levágva, hogy többféle hajformázást tegyen lehetővé. 

Festés: Hangsúlyos bikolor festés körben a fejtetőn. Az alapszín sötét, és a fejtetőn a tupírozással végrehajtott festési technikának köszönhetően a két szín egymásba olvad. Két festési technika egy harmonikus és egyedi színhatásért.





Szőke:

Vágás: Hosszú, fokozat nélküli frizura. Csak néhány tincs rövidebb az arc körül, hogy a mozgalmasság megmaradjon. 

Festés: Különleges Sunset Light festés. Az alsó részt Jean Louis David világosabbra festette a tarkó körül, és belekeverte a természetes színbe, hogy fokozatos, sugárzó tónusokat alkosson, melyek meg-megcsillannak a fény hatására. Mintha a nap műve lett volna…




Barna bob:

Vágás: Bob laza fokozatokkal és ovális ívvel az arc körül, tele élettel és energiával. 

Festés: Fokozatos fényeffektus, amely kontrasztot képez az arc körül és a hajvégeknél, valamint kiemeli a tincsek kifinomultságát.

























Férfi:

Fokozatos vágás, mely elöl hosszabbra lett hagyva, hogy variálni lehessen a frizurát. A Jean Louis David Design Paste-nek köszönhetően a frizura tetszés szerint formázható.




Új termékek:


Jean Louis David új termékei egyedülálló hatóanyagokat tartalmaznak, így egy-egy termék több kedvező hatást is nyújt egyszerre. Az Urban Care és Urban Style termékek elsősorban a városi lakosokat célozzák meg. Könnyen alkalmazhatóak, gyorsan fejtik ki hatásukat, és speciális védelmet nyújtanak a káros környezeti hatások ellen.

A Curl Therapy Sampon és Spray göndör vagy hullámos a hajra alkalmazható. A Curl Therapy termékcsalád egyedülálló hatóanyaga a Curl Bounce Complex (hilaruonsav + B5 provitamin), amely gyönyörűen újraformázza a hullámokat, és egyben ragyogóvá, puhává varázsolja a hajat. Könnyed, virágos illatának köszönhetően hajkoronánkat egész nap frissnek érezhetjük. 


A Curl Therapy Sampon minden hajmosáshoz használható. A rohanó hétköznapokban bármikor egyszerűen alkalmazható a kétfázisú Curl Therapy Spray. Nem kell kiöblíteni, felrázás után a nedves vagy száraz hajra kell fújni, hogy egész napra élettel telivé és erőssé tegye göndör vagy hullámos frizurát.


Az Express Therapy termékcsalád az elfoglalt városi nőket célozza meg, akiknek kevés idejük jut a hajápolásra. Az Express Therapy Sampon egy perc alatt élettel telivé varázsolja a hajat. Tíz féle hatást nyújt egyszerre: könnyedség, csillogás, hidratálás, regenerálás, védelem, fésülés megkönnyítése, tincsek rendezetté tétele, rugalmasság, szárítás megkönnyítése és puhaság. Gyors és hatásos, regenerálja, táplálja, kifésülhetővé teszi a hajat, és védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen. 


Az Express Therapy Spray Maszkot nem kell kiöblíteni, így még gyorsabban elérhető a kívánt hatás. Egyszerűen fújjuk a tenyerünkbe, majd oszlassuk el a hajon! 


A Jean Louis David CC Cream az arcbőr hidratálására és alapozására szolgáló CC krémek koncepciójára épül: egyszerre ápolja és formázza a hajat. Hatóanyaga a kationos kondicionáló, mely fényessé és puhává varázsolja a hajat, és a fixáló gyantakivonat, mely ráolvad a hajszálakra, így a haj egész nap megtartja a formáját. Hajmosás után, a hajformázás előtt kell a hajszálakon eloszlatni. A CC Cream hővédelmet is nyújt, így hullámosítás és egyenesítés előtt jól alkalmazható.


Az új Jean Louis David Beach Gel segítségével olyan hatás érhető el, mintha épp most léptünk volna ki a csillogó, türkizkék tengervízből a fehér homokos, napos tengerpartra. A hullámos és göndör hajra való Beach Gel formázza a hullámokat, fényt és rugalmasságot ad. Egyenes hajra nem alkalmazható. Nedves hajra kell felvinni és bedörzsölni a hajszálakba a szép, vizes hatású hullámokért!



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9711811125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása