Phierro feromon parfüm

2015. augusztus 29. - BeautyCat
Gondolom többen hallottatok már a feromon parfümökről, elméletben ezeknek a segítségével elképesztő eredményeket lehet elérni a másik nem meghódításában, elcsábításában. Személy szerint elég szkeptikusan állok a dologhoz, rengeteg tanulmány kering erről és a feromonok hatásosságáról és elég nehezen bizonyítható, hogy a placebo hatás vagy maga a feromon hatása teszi sikeressé. 



A feromonokat az orrunkban lévő VNO-val (vomeronazális szervvel) érzékeljük. Már az 1700-as években felfedezték, hogy azok az idegvégződések, melyek ide gyökereznek, információkat szállítanak a hipotalamusznak a szexuális izgalomért felelős részébe, mely hatással van szexuális viselkedésünkre. A Phiero női feromon parfüm, ajzószer azért is lehet olyan sikeres a csábításban, mert a benne található feromonok közvetlenül a VNO-ra hatnak, így létrehozva egy szimpátiát az ellenkező nemben. Természetesen mint minden másban, itt is megtalálható az ellentábor, miszerint az embereknél a VNO érzékszerv korunkra már elcsökevényesedett és nem tölti be a funkcióját.


Bevallom, kifejezetten hétköznapokon teszteltem, egyszer sem került "pasizós" szituációba, de egy dolog kifejezetten látványos volt. Azokon a napokon amikor ez volt rajtam, minimum 4 ember megdicsérte és megkérdezte, hogy milyen parfümöt használok. Előfordult, hogy buszozás közben egy ismeretlen lány (aki mellettem ült) megkérdezte, hogy milyen parfümöt használok és szabadkozott, hogy nem szokta ezt a kérdést idegeneknek szegezni, de annyira megtetszett neki az illat, hogy most kivételesen összeszedte a bátorságát a kérdezéshez. Ezekkel a tapasztalatokkal egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy működhet ez a feromon dolog és könnyebben megy a csábítás a segítségével, plusz az önbizalom növelő hatása is biztosan hozzájárul a sikerességéhez.



Mivel egy parfümről van szó, ezért egyáltalán nem elhanyagolható az illata. A vizes-virágos-gyümölcsös illatkategóriába sorolható és elképesztően tartós. Tipikusan olyan a parfüm amivel reggel befújod magad és az esti tusolásig érzed az illatát. Masszív, vastag falú üvege van és a kupakja nem jár le, így bírja a táskában utazást, de a tartóssága miatt erre szerintem nincs is szükség. Az ára szerintem teljesen vállalható, a vitx.hu webáruházban 30 ml feromonos parfüm 7990 forintért rendelhető. A hatásosság számlájára írják, hogy a Phiero női feromon parfümben megtalálható feromonok jóval meghaladják a piacon kapható feromon parfümök hatékonyságát, mivel 4 különféle, emberi szervezetből, teljes mértékig természetesen előállított feromon anyagot tartalmaz különböző afrodiziákumok mellett.


A Phiero női feromon parfüm feromonjai a következők:


Estratetraenol: nyugalmat és vidámságot közvetít a másik nem felé.

Androstenone: olyan tesztoszteron származék, mely dominanciát sugároz. Az ellenkező nemben erőteljes szexuális vonzalmat, az azonos nem felé pedig felsőbbrendűséget jelez.

A – keto: a szerelem feromonjának is nevezik, ugyanis kellemes, nyugodt légkört teremt, melynek köszönhetően a csábítás még egyszerűbb lehet.

Delta 16 – OL: a kommunikáció feromonjának szokás hívni, ugyanis elősegíti a két fél közötti zavartalan beszélgetést, kommunikációt. Nagy szerepe van még a romantika, empátia érzésének kialakulásában is.


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511811121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása