5 éves lett a blog - Blogszülinapi nyereményjátékok!

2015. szeptember 01. - BeautyCat


Szinte el sem hiszem, olyan gyorsan elrepült ez az 5 év. Amikor belevágtam a blogolásba el sem tudtam volna képzelni, hogy 5 évvel később, lelkesen blogszülinapot ünnepelve fogom megírni ezt a bejegyzést. Természetesen az idei blogszülinap sem maradhat el nyereményjáték nélkül, sőt, ugrunk egyet, ugyanis az egész hónap az ünneplésről fog szólni, természetesen több nyereményjátékkal. Ezzel szeretnék köszönetet mondani Nektek! Köszönöm a sok dicséretet, a pozitív visszajelzéseket, a biztatást és érdeklődést.




Nemrég fejeződött be a szempillanövesztő projektem, imádtam a szérumok hatását és most két szerencsés olvasóm megnyerheti a Realash szempilla szérumát. Kattintsatok a fenti képre, lájkoljátok a facebook oldalam, a Realash facebook oldalát és a nyereményjáték képét.


A jelentkezési határidő: 2015. szeptember 8. kedd éjfél
A nyertesek nevét szeptember kilencedikén, facebookon teszem közzé.
A sorsoláson kizárólag azok vesznek részt, akik minden feltételt teljesítettek.





Mit érdemes tudni a Realash szempilla szérumról?


A Realash plusz tartást és hosszt ad a szempilláidnak és javítja a teljes megjelenésed. Segít megvédeni őket a merevségtől és a letöréstől, így csodásan fognak kinézni!


A szérum aktív összetevői stimulálják a pilla növekedését, megelőzik a szempillák kiesését és javítják az általános megjelenést.



A teljes biztonság eléréséhez a formulát természetes lennel és körömvirág kivonattal gazdagították. Ráadásul a zsurló kivonat megtisztítja a bőröd, frissen és matton tartja. A palkaszár kivonat gyulladás-csökkentő. Mindezek az anyagok törődnek a puha és érzékeny szem környéki bőrrel.



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9311811117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi M. 2015.09.01. 11:35:57

Boldog blogszülinapot! :-) Köszi a lehetőséget!

Eszti www.makeuponabudget.hu 2015.09.09. 18:15:47

Köszi Orsi! :)
süti beállítások módosítása