Thomas Sabo Eau de KARMA

2015. szeptember 13. - BeautyCat


A Thomas Sabo ékszerekkel nem nehéz szerelembe esni, nekem az újonnan megjelenő illatukkal sem lett más a helyzet. Az Eau de Karma egy finom virágos-gyümölcsös koktél ami harmóniát, egyensúlyt és pozitív energiát hoz magával (Such a good Karma  such a good life!).  A parfüm arca Chloe Lloyd lett. A fenti a képért pedig külön köszönet a ChocolateFashionCoffee bloggereinek!

A nyitó akkordok a fekete ribizli, alma és a frézia, szerencsére nem túl harsányan indít, kifejezetten üdévé teszi, a szívjegyében a lótuszvirág és a bazsarózsa kombinációja szívmelengetően hat, míg a borostyán, cédrus és pézsma aromája az alapjegyben bársonyosabbá varázsolja a parfümöt. Jellemzően végig egy tiszta, felfrissítő illat marad a bőrön ami rendkívül nőies, pont emiatt is olyan megnyugtató.




Az üvegcsében emellett egy rózsakvarc kő is helyet kapott. A rózsakvarc a szeretet köve, az üvegben levő kövecske is ezt hivatott szimbolizálni. Minden használatnál mosolyt csal az arcomra, az üvegben található rózsakvarc végig csilingeli a használatot (ezt meg is örökítettem és kitettem instagramra, ITT megnézhetitek). A kupakja egy hatalmas Om-bead, szuperül mutat, emellett nem jár le, szóval nyugodtan mehet a táskába is. A parfümöt szeptember 18-tól tudjátok megvásárolni a Thomas Sabo üzleteiben, 30ml 11890 forint, 60ml 18690 forint. Szerintem az eddigi Thomas Sabo parfümök közül határozottan ez sikerült a legjobban, legalábbis hozzám ez áll a legközelebb. Szerencsére a bőrömön kifejezetten tartós, 6 órát lazán kibír, általában utána szeretem frissíteni. Ha van rá lehetőségetek mindenképpen nézzetek be egy TS üzletbe és szimatoljátok meg!






A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7111811103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása