MAC Navy Times Nine

2015. szeptember 23. - BeautyCat


Még a júliusi MAC újdonságokat bemutató cikkemben áradoztam az Eyes On Mac Times Nine palettákról. Az elmúlt időszakban nem is vettem mono szemhéjpúdereket, egyszerűen sokkal jobban megszerettem a palettákat. Szerencsére az Eyes On Mac paletták bekerültek az állandó szortimentbe így lesz időm a többi beszerzésére is (hello, amber times nine!). 

A paletta méretben megegyezik a négyes paletták méretével, a potok kisebbek, viszont így sem érzem a veszélyét, hogy teljesen elfogyasztanám (hasonló a helyzet mint a körömlakkokkal). A már megszokott mágneszáras megoldású a paletta, sokkal jobban preferálom mint a pattintós társait, könnyebb kezelni. 

Természetesen a lényeg a belsőben rejlik és a paletta itt is megállja a helyét. Mind a 9 szín harmonizál egymással, jól pigmentáltak, egyik sem porzik. Alappal a fedett szemhéjamon is kibírnak egy egész napot, nem mászkál el. Összességében imádok ezzel sminkelni, könnyen kezelhető és egy hétköznapi/konszolidálttól kezdve akár egy drámaibb sminket is kihozhatunk belőle. 








A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511811093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsucy - Szépségműhely blog 2015.09.23. 17:54:02

Jaj de gyönyörűek és pigmentáltak *.*
süti beállítások módosítása