Szőkítés! Világosítás! Festés! – kompromisszumok nélkül!

2015. november 06. - BeautyCat


Szőkítés, világosítás és festés során könnyen sérülhet a haj, így az szárazzá, töredezetté válhat. Pontosan ennek elkerülése érdekében fejlesztette ki a Schwarzkopf Professional új FIBREPLEX rendszerét köszönhetően. Ez a rendszer  bármikor három egyszerű lépésnek köszönhetően akár 94%-al csökkentheti a haj töredezettségét (a normál festési eljárással szemben). Nagyon egyszerű használni! A FIBREPLEX bármilyen hajfestékhez vagy szőkítőporhoz hozzáadható, így az bármilyen szőkítés, világosítás és festés során védi a haj szerkezetét. Az eredménye pedig minden további erőfeszítés nélkül a haj töredezettségének minimalizálása a hajszín minőségének megtartása mellett. Ez a szolgáltatás 2015 szeptember közepe óta érhető el a Schwarzkopf Professional fodrászszalonokban.

Három egyszerű lépés




1. Lépés: Össze kell keverni a FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER-t / Hajkötés fokozó terméket a hajfestékkel vagy szőkítőporral és az előhívó emulzióval, majd a megszokott módon kell festeni, világosítani vagy szőkíteni a hajat. A termék hatóidő alatt összekapcsolódik a hajszál belső rostszerkezetével, ezáltal erős szerkezeti kötéseket hoz létre.
A Fibreplex használata által a haj a színváltoztatást követően azonnal erőssé és egészséges kinézetűvé válik – már ekkor kevesebb a töredezett haj. 






2. Lépés: A hajfesték kimosását követően dolgozzuk bele a hajba a FIBREPLEX N°2 BOND SEALER / Hajkötés lezáró terméket, majd 5-10 perc hatóidőt követően öblítsük ki a hajból. 
Ez a termék a hajnak egy extra adag ápolást biztosít, lesimítja a haj felületét és stabilizálja az első lépés során megerősített kötéseket.



3. Lépés: A FIBREPLEX élmény nem ér véget a fodrászszalonban. A FIBREPLEX rendszer harmadik lépése kifejezetten az otthoni hajápolást jelenti. A FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER / Hajkötés fenntartó termék hosszantartó színeredményt és egy ellenálló hajszerkezetet biztosít használójának, így a haj az új sérülésekkel szemben védetté válik, különös tekintettel a hajszárító melegére. Kéthetente kell használni frissen mosott, törölközőszáraz hajon. 5-10 perc hatóidő után alaposan kiöblítendő. A FIBREPLEX hajkötés fenntartó termék használata garantálja, hogy a haj egészséges kinézetű és jól ápolt marad hajtőtől a hajvégekig egészen a következő szalonlátogatásig.


Miért bonyolítanánk valamit, ami nagyon egyszerű? 



A FIBREPLEX termékek használatának beépítése a normál festési eljárásba a szalonban történő applikációt egyáltalán nem bonyolítja – nincs szükség extra lépésekre a hajfestés, világosítás vagy szőkítés során. A színeredmény ugyanolyan lesz, mint a FIBREPLEX használata előtt illetve az őszhaj fedés sem módosul. A Fibre Bond technológiának köszönhetően az egyes tincsek erőssé és lezárt szerkezetűvé válnak, ezáltal a haj kutikulája sima és ragyogó lesz. Tökéletes termékcsalád azok számára, akik mindig nyitottak az újdonságokra, de nem szeretnének aggódni a hajuk töredezettsége miatt.

A Fibreplex szolgáltatást keresd elsősorban a Schwarzkopf Professional szalonokban, szalonlistát a www.szinezdujra.com oldalon találsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7511811047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása