Clarins Mission Perfection szérum

2015. november 09. - BeautyCat

A folthalványítás is beindul nálam ősszel, természetesen közben pörög a hámlasztás és szépen lassan (sajnos nagyon lassan) már a javulás is látszik. A pigmentfoltok ellen lassan 2 hónapja használom a Clarins újdonságát, a Mission Perfection szérumot. Nem ígér kevesebbet mint a bőr fokozatos megszépítését, a sötét foltok, diszkrómia, árnyékos területek, akne foltok fokozatos eltüntetését/halványítását és emellett egyenletes bőrtónust.



A szérum különlegessége, hogy anélkül segít a pigmentációs rendellenesség elleni harcban és az élénk arcszín helyreállításában, hogy megváltoztatná a bőr természetes tónusát. A készítmény egyik "sztár összetevője" az acerola kivonat, mely képes blokkolni azokat a „rossz” üzeneteket, melyek a pigmentációs rendellenességek okozói. Ily módon csökkenti a melanin túltermelést az exoszómákra gyakorolt hatásán keresztül. A termelés visszaáll egy normális szintre, a bőr tónusához igazodó egységes arcszín biztosítása érdekében. Ezt persze felturbózták egy kicsit hexylresorcinol-al, ez a „vezető” pigmentfolt korrigáló molekula segít csökkenteni a sötét foltok kialakulását, már azok alakulásának kezdeténél. Ezek mellett gyengéd gyümölcssav tartalma segíti a pigment foltok halványítását és kisimítja a bőr textúráját, ami a bőrtökéletesítő pigmentekkel együtt azonnal élénk és egyenletes bőrt eredményez (mindenképp használjatok mellé fényvédőt, ha folthalványításról van szó akkor ez alap).


Maga a szérum egy nagyon könnyű textúrájú gél-krém, korall színű. Könnyen és gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet. A pattanások utáni foltok a kémiai hámlasztókkal és ezzel a krémmel észrevehetően gyorsabban tűnnek el, illetve a korábbi pirosas foltokat is nagyon szépen elhalványította/eltüntette. A májfoltokon némi halványulást vettem észre, bár ezt nem tudom megmondani, van amikor jobbnak, van amikor rosszabbnak látom a helyzetet, kb fényviszony kérdése. Szerencsére nem mitesszer képző, semmi problémát nem okozott a bőrömön, sőt nagyon megszerettem. 

ÖSSZETEVŐK (INCI) -> krémmánia.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr8911811043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása