MAC decemberi újdonságok Swatchokkal és a Strobing trend

2015. november 26. - BeautyCat

Mac Dark Desires:

"Rossznak lenni sosem volt még ilyen jó..."
Ebből a kollekcióból számomra kiemelkednek a Well szemhéjfestékek. A festék közepén található egy kis mélyedés, ennek annyi lenne a lényege, hogy a benedvesített ecsettel ebben leírunk egy kört, és kész is, nem maszatoljuk össze az egész tégelyt. Eddig az összes szárazon és nedvesen is használható termékemnél utáltam (egy darab ilyen szemhéjfestékem van, még az őskorból), hogy ha nedves ecsettel belenyúlok, onnantól szárazon sokkal nehezebb lesz felvenni ugyanarról a területről a festéket. A swatchok alapján extrém pigmentáltak és tusként/szemhéjfestékként is megállják a helyüket. Nem szeretem így leírni, de ez must have, egyszerűen feketében és barnában kell és kész!
A swatch képeket a makeupandbeauty blogból használtam.

szárazon használva
nedvesen használva






Huggable:


Ajándékozd meg az ajkaidat ezzel a puha, krémes, 15 féle tartós színárnyalatú formulával, amely akár 6 órán keresztül is ragyogó marad. Ez az ellenálló, nedvességet és fényességet kölcsönző rúzs kollagénnel van dúsítva, így az ajkaknak sima, rugalmas, formázott hatást ad. Az egyedülálló zselé-alap az ajkakkal való találkozáskor szinte elolvad, így minden árnyalat könnyedén veszi fel a pihe-könnyű végleges formáját. Itt az idő, hogy felfedezd a legújabb rúzs-színeket! A swatchokat szintén a makeupandbeautyblog oldaláról linkelem.




Maximized:


A MAC Haute & Naughty az örök kedvenc szempillaspirálom, rengetegszer elcsábulok és mindig visszatérek hozzá. Így amikor új spirál jelenik meg akkor kalimpálni kezd a szívem, és nagyon reménykedek, hogy valami hasonló szupersztár lesz a kis kedvenc. A leírása alapján igazi minden-egyben spirál lesz, ápol, alapoz, dúsít és hosszabbít. Pontosabban nem is csak egy spirál, hanem rögtön kettő. Egy alapozó, ápoló fehér színű és egy fekete ami a vastagító formulájának köszönhetően mesés tartást és ívet ad. Kapóra jön mellé a Rebeleyes kollekció, Amiben fekete szemceruza, gél állagú és folyékony szemhéjtusokat találunk dögivel, természetesen kizárólag fekete színben.







STROBING


A kontúrozásról már szerintem mindenki hallott és a Strobing technika is kezd szépen beépülni a köztudatba. A strobing nem más, mint fénybe vonni az arcot, vagyis highlightot használni, amit az arc kiemelkedő pontjaira kell felvinni: homlok közepe, szemöldökcsont, orrnyereg, orrcsúcs, szemzug, arccsont, cupidó ív és áll. Elépesztően szép ragyogásba vonja az arcot, viszont nem árt vele vigyázni (főleg zsíros bőrűeknek). Maga a technika előnye, hogy jóval gyorsabb, így a napi rutinban is könnyebben használható mint a kontúrozás.

A MAC Strobe Cream ikonikus terméknek számít, azért is különleges, mert elsősorban hidratáló de instant ragyogást adó komponenseket is tartalmaz. Különleges fényvisszaverő és gyöngy részecskék az azonnali egészséges ragyogás érzetét adják. Ez a fénylő sugárzás áttetsző, rugalmas és bőrazonos.

Alapnak keverj össze Strobe Cream-et alapozóval, vidd fel a kiemelendő területekre, utána pedig a következőket tedd: 

Bőrtónus szerint:

  • Világos - Luna Cream Color Base és Lightscapde Mineralized Skinfinish
  • Közepes - Bronze Cream Color Base és Golden Glow Mineralized Skinfinish
  • Sötét – Bronze Cream Color base és Cheeky Bronze Mineralized Skinfinish


A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6411811023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása