Fragàncies del Montseny bőrtápláló arckrém

2015. december 09. - BeautyCat


Ebben a hidegben a bőrömnek jól jön egy kis extra ápolás, átváltok a nehezebb, táplálóbb krémekre. Elképesztően meg tudja gyötörni az arcom gy-egy szabadban töltött nap után a hideg és a szél, ilyenkor nagyon jól tud jönni egy kíméletes, de gazdag hidratáló. A Fragàncies del Montseny márkáról korábban sosem hallottam, így többnyire elképzelésem sem volt, hogy mire számíthatok.

A Fragàncies del Montseny-t alapítója, Roberto Eros elkötelezett híve a gyógynövényeknek és az aromaterápiának. Organikus kozmetikumait az ősi gyógymódok, valamint a modern technológia egyesítésének víziójával kezdte készíteni.
100%-ban növényi alapanyagai a Barcelona közeli Montseny Nemzeti Parkból származnak, mely egyben egy bioszféra rezervátum is. 
A Fragàncies del Montseny készítményeinek válogatott természetes és organikus összetevőkkel készülnek, minőségükre az IMO certifikátja a garancia.
 
 
A Fragàncies del Montseny bőrtápláló arckrémet az esti arcápoló rutinomba építettem be. Alapvetően vegyes/vízhiányos bőröm van, de ennek télen a hideg és szeles időben nyoma sincs, nemhogy a normál felé húz, inkább égető és feszülő érzete van. Igyekszem ezeket a szélsőséges reakciókat kordában tartani, viszont nappalra még soknak érzem a krémet, viszont lefekvés előtt használva reggelre az organikus shea vaj és a méz gondoskodó párosa megteszi a hatását és pihe puha bőrrel ébredek. Isteni finom citrusos illata van, ami a grapefruit és keserű narancs kivonatnak köszönhető.
 
 
Amellett, hogy nagyon hatásos hidratáló, semmi problémát nem okozott az érzékeny bőrömön. Nincs teletömve komedogén és irritatív összetevőkkel, így problémás bőrön is bátran használható. Nem tartalmaz káros adalékanyagokat, parabéneket, szilikont, génmódosított összetevőket, mesterséges színezéket és illatanyagot. Az arckrémet a Naurel webshopjából tudjátok megrendelni.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5111811009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása