L'Oreal Volume Million Lashes Féline

2015. december 16. - BeautyCat

Az elmúlt 4 hétben tesztelgetem a L’Oréal Volume Million Lashes Feline szempillaspirálját. A korábbi Volume Million Lashes So Couture változatot is nagyon szerettem, ez a spirál ráadásul cicás szemeket ígér, egy macskamániás embernek az ilyen kijelentés aranyat ér, így már az elején nagy elvárásokkal vágtam bele.

 
 
 
Az ígéret szerint értékes olajokkal gazdagított összetevője nem csak ápol, de ragyogóvá teszi szempilládat. Speciális ívelt keféjével könnyen cicaszemet varázsolhatsz magadnak. Elég jól hangzik, nem?
Szépen ívelt feje van a spirálnak, így tényleg nagyon könnyű a külső és a belső szemzugban rejtőzködő mini pillákat elérni. Szilikon kefés, amiből apró és nem is annyira pró tüskék állnak ki, szépen szétválasztja a pillákat. Először mint minden spirálnál sikerült a szemhéjamat is összekenni vele, de 1-2 használat után megszoktam a kialakítását és ez sem okozott problémát.
Az állaga nagyon könnyű és folyós kibontáskor, az első hét után ez normalizálódik, a spirálok többségénél ezt érzem, hogy kell nekik egy hét mire elérik a tökéletes állagot. Szerencsére nem sűrűsödött tovább, így az állaga azóta is kellően krémes, könnyű vele dolgozni, elég festéket vesz fel.
 
 
 
Két rétegben szoktam használni és amint sikerül ezt a feladatot abszolválnunk, akkor a spirál egyszerre dúsít és hosszabbít, eszméletlen szép pillákat varázsol. Tényleg van venne valami cicás, lehet csak bebeszélem magamnak, de a lényeg az, hogy tetszik! Az egyenes pilláimat szépen íveli és ezt az ívet meg is tartja.
 

 
A nap folyamán jól tartja magát, nem mászik el, nem pereg le. A hideg és szeles időben könnyező szememet is jól bírta, nem maszatolódott el. Eredetileg nem vízálló a spirál, de a könnyezést jól bírja. Micellás lemosóval is probléma nélkül lejön, bár továbbra is jobban szeretem kétfázisú lemosóval leszedni a spirálokat (és ezt ajánlom is, ne gyötörjétek a pillákat és a szem körüli érzékeny bőrt sem).
A L'Oreal Volume Million Lashes Feline spirált az iParfüméria webáruházban tudjátok beszerezni 3540 forintért, drogériákban 4000 forint körül mozog az ára.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6311811007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása