Guerlain Parure Gold

2015. december 30. - BeautyCat
Az indítás nem is rossz, hiszen a Guerlain Parure Gold alapozó tökéletesen sima, egységes, gyönyörű ragyogású arcbőrt ígér. Ki ne kattanna rá erre? A fedése erős-közepes, a benne található mirha olaj regeneráló hatású, egyáltalán nem szárítja a bőrt. 2 oldalú pigmenteket tartalmaz, az áttetsző oldala a hiányosságokat célozza meg, míg arany oldala minden irányból visszaveri a fényt. Peptideket is tartalmaz, amivel csökketeni a finom vonalakat és a ráncokat. Fényvédőt is tartalmaz, mégsem tűnt fel, hogy fura lenne fényképeken (bár azt elég keveset teszteltem, szóval ebben nem vagyok biztos). Nem oxidálódik és lesz narancssárgás árnyalatú felkenve sem, mint néhány másik alapozó esetében.



A csomagolása elképesztően gyönyörű, lakkfekete üveg, kézbevéve elég nehéz, luxusalapozónak és önvédelmi fegyvernek is első osztályú. A pumpás adagolóval könnyű eltalálni a megfelelő mennyiséget, így nem nyomunk ki túl sokat a tubusból egy használatra, emellett nem viszünk be bacikat. Az állaga kellemesen krémes, nagyon könnyű eldolgozni. Felkenve nem ül bele sem a pórusokba sem a ráncokba, gyönyörű photoshoppolt hatást kelt, jobb napjaimon korrektorra sincs szükségem egyáltalán amikor ezt használom. Nap végére hajlamos kicsit megkopni. Hozzám hasonlóan vegyes bőrűeknek kb 4 óra után fényesedik át. A szép finish miatt én nem használok hozzá púdert sem télen, nyáron a T-zónán át szoktam vele szaladni, de ez kihagyható lépés. Természetesen ennek is a jól megszokott Guerlain illata van, ami sajnos felkenés után már nem is érződik, pedig imádom.

 
 
Igazán ragyogó a végeredmény, természetesen jó értelemben, különösen ebben a hidegben élvezem, hogy életet lehel a bőrömbe és a fedésnek köszönhetően nem látszik a hidegtől kipirult arcom és orrom. Az iParfüméria webáruházából is rendelhető innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr5711811003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása