Megújult az Inecto Pure termékcsalád

2016. január 04. - BeautyCat
A megújulás során a termékek új, fiatalos és igazán trendi csomagolást kaptak, de az összetevőkben is történt változás. Figyelembe vették a termékekről érkezett visszajelzéseket és ez alapján gondolták újra az összetevőket. A felhasznált alapanyagok 90%-a organikus eredetű, és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyagokat.

Forrás: R Design Ltd

Az Inecto egy brit szépségápolási márka, bőr - és testápolási termékeiket maga a természet inspirálta. Az összetevők kiválogatása során elsődleges szempont volt, hogy a lehető legjobbat nyújtsák a vásárlóiknak, ezért esett a választás a kókusz- és argánolajra. A termékeikben megtalálható organikus olajak fenntartható forrásból származnak, nem tesztelnek állatokon. A termékek tiszta kókusz- és argánolaj felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat.

Inecto Naturals Coconut és Argan termékcsalád


A kókuszolaj felhasználásáról 4000 éves feljegyzések állnak rendelkezésre. Az egészségre gyakorolt hatását azóta is méltatja az emberiség. A bőr- és hajápolás legfontosabb alapanyaga a kókuszolaj, amely ápol, táplál, hidratál, és megvédi bőrünket a környezet káros hatásaitól.
A marokkói argánolaj az egyik legegzotikusabb olaj a világon. Nagyon gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. Szinte azonnal felszívódik, intenzív hidratálást nyújt a bőrnek. A száraz és fénytelen hajtincseket pedig puha, lágy és fényes hajkoronává változtatja.


A megújult termékek közül a hajápolást céloztam be, nem is én lennék ha nem a kókuszos kényeztető hajápolókra csaptam volna le elsőként. Igen, az illata elképesztően finom kókuszos, édes és hajmosás után is érződik egy ideig a hajban. Mióta levágattam a hajam nincsenek vele brutális problémák, de így is érződik, hogy nem szárít, puhává és simává varázsolja a tincseket. Az argános termékcsalád inkább a regenerálásra fókuszál, míg a kókuszos a hidratálást tűzte ki fő céljául, a választásnál a fincsi illat mellett ezt is vegyétek figyelembe! Ha egy kis extra fényt és csillogást szeretnénk adni fürtjeiknek, akkor a csillogó ragyogás kókuszos vagy tündöklő csillogás argános hajolaj kitűnő választás lesz.


Érdemes megkukkantani a termékkínálatot, a megújult honlapon minden kérdésedre találsz választ: 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr9011810999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása