Valentin napi nyereményjátékok

2016. február 14. - BeautyCat
A szemfüles olvasóim már facebookon vagy instagramon kiszúrhatták, de ide is kiírom, nehogy lemaradjatok: holnap estig megnyerhetitek Palvin Barbi kedvenc szájfényét. A jobb oldalsávban vagy itt kattints kattints a képre és a facebook játékhoz visz.

 

Nyomj egy lájkot a képre facebookon és/vagy instagramon és máris a Tiéd lehet a L'Oreal Infallible Mega Gloss -402- Forgive My Sin matt szájfénye (ne tévesszen meg, hogy szájfény, nem csillogós és extra pigmentált, mint Barbi képén).
 
Emellett még jelenleg fut egy igazán kreatív nyereményjáték is a Honor jóvoltából. Azt nem is kérdezem, hogy mennyire szerettek sminkelni, de valaha sminkeltetek már egy telefont az arcotokra? 
Pedig most egy Honor 5X telefont nyerhettek vele (a készülék még csak pár napja jelent meg Magyarországon). Kreatívkodjatok egyet és nyerjetek, a sminkes terep a miénk, klikk a képre a részletekhez! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr7611810975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása