Maybelline Color Drama

2016. február 17. - BeautyCat



Éééés igen, végre itthon is megjelentek a Maybellinde color drama intense velvet ajakceruzái! Külföldön megjelenése óta körberajongják, az itthoni megjelenés előtt is egy-két szuper véleménnyel lehetett találkozni (mint most megtudtam az iParfüméria oldalról már régóta rendelhető).

Miért is szeretjük ennyire a Maybelline color dramat? Mert jó minőségű, elérhető áron. Az ajakceruzák könnyen használhatóak, be lehet dobni a táskába, nem foglal sok helyet és úgy általában, kényelmes vele dolgozni és ecset nélkül is elég pontos. A rúzsok egyébként nagyon jó állagúak, nem karcolgatom vele az ajkaimat mivel krémesek, de mégsem csúszkálnak össze-vissza. A pigmentáltságra sem lehet panasz, intenzív színük van, nem fognak foltosan és kifejezetten tartósak.

Ezt a képet a Bobbiebeautyxo oldalról linkelem, itt egyszerre láthatjátok az összes árnyalatot. Látszik, hogy mennyire intenzívek a színek és a második képen látható, hogy bizony lemosás után is látható marad, kicsit megfogja az ajkakat (bár ez engem egyáltalán nem zavar). Sokkal tartósabbnak találom a stiftes rúzsoknál, a formuláról tényleg csak áradozni tudok, jól siklik, de mégsem csúszik el és nem szárít.

Nude Perfection: iszonyatosan eltalálták ezt a nude árnyalatot, a kedvencem a kollekcióból. Nem lett túl világos, így nem néz ki tőle úgy az ember, mint egy élőhalott..

Minimalist: visszafogott rózsaszín, apró csillámokkal. Rajtam már a nude határát súrolja, bár a csillámokat kihagytam volna belőle, így elüt a kollekció többi darabjától

Love Me Pink: igazi pink, de a könnyen hordható fajtából. Nem világít a szádon, nem túl világos árnyalat ez sem.

Fuchsia Desire: elképesztően szép fukszia szín, nem túl lilás (sokszor már a lilába hajlanak ezek az árnyalatok) és elég élénk, de mégsem érzem túlzásnak.

In With Coral: igazi neonos korall árnyalat. Szerintem elképesztően népszerű lesz itthon

Fab Orange: narancsos piros árnyalat, kötelező azoknak, akik inkább a narancsos tónusokat szeretik

Light It Up: A piros. Ez már hidegebb árnyalat, így ha a Fab Orange a narancsossága miatt nem tetszik akkor ez lesz a te színed

Red Essential: kicsit sötétebb piros, de közel sem bordó, talán ez a legkönnyebben hordható a kollekcióban található „jujpirosak” közül

Pink So Chic: nem is értem miért ez lett a neve, ilyen névhez más színt képzelnék. Nagyon szép mályva, tényleg van egy pici rózsaszín benne, de basszus, ez a név megtévesztő.


Berry Much: gyönyörű sötétebb bogyószín, kevés sötét rúzs dobogtatja meg a szívemet, de a következő drogériás bevásárlásomnál veszek egy ilyet


Az egyetlen negatívum, amit fel lehet hozni ellene, az a faragás. Pár használat után már hegyezgetni kell, így gyorsan fog fogyni, de ez legyen a legnagyobb baj, így legalább esélyem van rá, hogy az egészet elhasználjam.
Összességében szerintem itthon is nagyon felkapottak lesznek ezek a kis ceruzák, szuper az ár-érték arány, drogériákban 2000 forint körül az iParfüméria webáruházban 1430 forintért lehet megvenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr911810971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása