Regisztrálj és nyerj egy Remington szépségápolási csomagot!

2016. március 02. - BeautyCat
Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a Remington újdonságát, a REVEAL elektromos arctisztító készüléket, amely rendszeres használat mellett ragyogóvá varázsolja arcbőrünket.
 
 
A REVEAL elektromos arctisztító a ráncok mélyéről és a pórusokból is eltávolítja a szennyeződéseket, sminkmaradványokat. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiájának segítségével az arcápolás sokkal hatékonyabb, az arcbőr tisztán tartható, felfrissül, a masszírozó fejnek köszönhetően pedig a bőrt mintha kicserélték volna.
 
A készüléket jobban megismerheted, ha ellátogatsz a www.remingtonszepsegapolas.hu weboldalra, és egy rövid regisztráció után esélyed lehet megnyerni a 3 db Remington szépségápolási ajándékcsomag egyikét, ami csupa nélkülözhetetlen újdonságot tartalmaz. 
Mit rejt az ajándékcsomag?
·         1 db Remington CR4000 REVEAL pedikűr készlet
A Perfect Pedi készülék gyengéden végzi a bőrkeményedések eltávolítását, már egyetlen használata után is szemmel láthatóan sima eredményt kaphatunk.
·         1 db Remington BB1000 REVEAL testkefe
A Remington REVEAL nedves-száraz forgó testkefe segítségével sugárzóan szép, bársonyos bőrünk lehet. A tested szárazon végzett kefézésével bársonyos, sima bőr érhető el, míg a zuhany alatti nedves kefézéssel bőrradírozást folytathatsz.
·         1 db Remington MPT4000C REVEAL Beauty készülék
A Remington REVEAL szemöldökigazító készlet segítségével elért szőrtelen bőr már fél siker a tökéletes megjelenés kialakításához.
·         1 db Remington EC300 REVEAL szempilla göndörítő
A Remington REVEAL fűtött szempilla göndörítő és csipesszel ellátott készlet segítségével kiemelheted igéző tekinteted!
A promóció 2016. március 1. – 31.-ig tart. Ez idő alatt a Remington REVEAL női és RECHARGE férfi arctisztítók 25% kedvezménnyel vásárolhatók meg a MyBeautyTools.hu webáruházban. www.mybeautytools.hu/specialis_ajanlatunk/remington_arctisztitok_25_kedvezmennyel_274

A bejegyzés trackback címe:

https://beautycat.blog.hu/api/trackback/id/tr6811810961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása